sobota 23. marca 2013

Rozhovor s Claire Holt ( Rebekah)

Server Zap2it mal nedávno možnosť posedieť s Claire Holt na pľaci, zatiaľ čo natáčala nadchádzajúcu scénu s Ninou Dobrev ...resp. s Nininou dvojníčkou.
Áno, Katherine a Rebekah sa konečne stretnú tvárou v tvár a rozhodne môžeme očakávať impozantné predstavenie.

"Je to celkom zábavné," prezradila Claire. "V niečom sú si tak podobné a v niečom úplne odlišné. Myslím, že Rebekah má rada moc vo svojich rukách. Chce udržať nad celou situáciou kontrolu. Myslím, že veľmi rada v Mystic Falls hrá úlohu prefíkanej líšky no Katherine je najprefíkanejšia líška, takže si nemyslím, že sa z nich stanú najlepšie kamošky, to určite nie. "

Teraz, keď je v hre liek na upírstvo, Rebekah je odhodlaná stať sa človekom, napriek varovaniam, že obyčajný život možno nie je to, čo hľadá. "Chce si ho vziať. Chce sa vyliečiť, chce byť človekom. Od doby, čo sme zistili, že existuje liek, prahne po tom si ho vziať. Myslím, že je to to jediné, čo momentálne chce. Kto vie, či a kedy liek získa, či sa to stane, či ho získa,a či dokáže stlačiť spúšť. Ale myslím si, že si myslia, že je to pekná romantická predstava, "hovorí Claire.
Keď hovoríme o romantike, Paul Wesley, ako sa zdá, niektorí ľudia si že myslia, že je tu potenciál pre úprimné sympatie medzi Stefanom a Rebekou. Claire si naopak myslí, že je ich vzťah predurčený k záhube." Rada by som v tom pokračovala, pretože Paula Wesleyho úplne zbožňujem, je jedným z mojich najobľúbenejších ľudí na planéte. Ľudia to o ňom nevedia, ale je strašne vtipný. Asi jedným z najvtipnejších ľudí, ktorých som kedy spoznala ... Myslím, že sme spolu mali skvelú chémiu, ktorá sa vrátila v epizóde 20tie´s, ale inak, naozaj? Nemyslím si, že by niekto skutočne chcel, aby bol s Rebekou navždy, ak sa trochu nezmení. "

Rozhovor s Claire si môžete pozrieť na stránke zap2it, hovorí o The Originals, Phoebe Tonkin a načo s najviac teší keď sa Rebekah stretne s Klausom a Elijahom..Odkaz na VIDEO TU.

-Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára