sobota 16. marca 2013

Carina McKanzie, live chat


Redaktorka ConnectTV, odpovedala fanúšikom The Vampire Diaries na niektoré ich otázky. Opäť pripomínam, že toto sú len Carinine domnienky, ako by mohol seriál ďalej pokračovať. Nie sú to žiadne potvrdené spoilery od Julie, alebo iných... -Suzy :)

- V budúcej epizóde uvidíme v Damonových flashbackoch Willa.

- Nemyslí si, že medzi Klausom a Hayley sa vyvinie nejaký veľký romantický vzťah. Bol to len taký úlet. Vyzerá to tak, že Hayley je stále zameraná na Tylera a Klaus očividne stále miluje Caroline.

- Všetky tetovania, ktoré sme videli, sú naozaj Josephove. Tetovania by sa upírovi mali zahojiť, ale vyzerá to sexy, takže pššt.


- Materské znamienko je dôvodom, prečo bude Hayley v spin-offe The Originals.
- Katherine sa v seriáli ukáže už veľmi skoro.


-  Elena teraz necíti nič k nikomu, ani k Damonovi. To je dôvod, prečo puto oddanosti nefunguje. Bez jej ľudskosti nemôže cítiť bolesť, ale ani lásku. Má sexuálne pocity, ale nie romantické. Je to divné, pretože Julie Plec mi povedala, že rozdiel medzi Elenou a Katherine je v tom, že Elena nepoužíva sex ako prostriedok na manipuláciu. Ale mne sa trochu zdalo, že ho použila na manipuláciu so Stefanom.


- Elena necíti ten silný ľudský cit, lásku, ale to neznamená, že si neužíva Damonovu prítomnosť alebo si nemyslí, že je sexy.


- Podľa Carininej teórie si Klaus s Caroline dajú jeden intenzívny bozk, on potom odíde a ona sa pohne ďalej. Carolinine city ku Klausovi sú podľa nej perfektný spôsob ako poukázať na zmenu, ktorou prešla Caroline od prvej série. Caroline z prvej série by sa s ním nielenže zaplietla, ale už by plánovala ich svadbu.


- Caroline a Stefan sú len veľkými priateľmi. V skutočnosti sú to asi jediné dve postavy, ktoré si navzájom neublížili a nezradili sa. Veľmi by sa jej páčilo ak by skončili spolu, ale nemyslí si, že pôjdu touto cestou.


- Dúfa v to, že Matt je Silas, pretože by rada videla Zacha ako to zahrá, ale na druhej strane to nechce, pretože by to mohlo znamenať, že ho musia zabiť. Skvelé by na tom bolo to, že Tylerov dom, o ktorom by si všetci mysleli, že je najbezpečnejší, by v skutočnosti bezpečný nebol.  Je naozaj zvedavá, čo chystajú na Matta v ďalšej sérii. Jeho poslaním je pripomínať ľuďom ich ľudskosť a je to taktiež osoba, s ktorou môže Elena trúchliť. Vie ako sa cíti.


- Nemyslí si, že Stefan sa stará o to, že Elena chce Damona. Nezdá sa, že by s ňou práve teraz chcel byť. To, že Elena vypla svoju ľudskosť, ju spravilo menej atraktívnou pre Stefana. S jej záchranou to nevzdáva, ale byť s ňou nechce. Nechápte ma zle, Stefan je stále zaľúbený do Eleny, ale ľúbiť niekoho a chcieť byť s ním, sú niekedy 2 odlišné veci.


- Možno, že ak sa Elenina ľudskosť vráti, puto oddanosti bude preč.
- Je zvedavá na to, či sa Elene ľudskosť vráti tak, že len stlačí vypínač, alebo sa postupne objaví, ako to bolo u Damona.


- Nemyslí si, že Elena skončí s jedným z bratov. Podľa nej sa Elena stane človekom a Damon so Stefanom ostanú spolu upírmi. Ak by v poslednej epizóde seriálu jeden z bratov zomrel a ona by skončila s tým druhým, bola by to naozaj jej voľba? Bol by to uspokojivý koniec?

- Myslí si, že ak by skončila s Mattom, bolo by to tragické, ale skvelou bodkou z dejového hľadiska, pretože Elena nemiluje Matta, miluje Salvatorovcov.

- Podľa nej sa Damon nestane človekom, pretože Ian by poriadne zúril.


- Epizóda 4.20 nebude jedinou epizódou spin-offu The Originals v tejto sérii Vampire Diaries. Šance na to, že spin-off dostane od CW zelenú, závisia od reakcií fanúšikov. Hercom sa však scenár veľmi páči.Caroline neskončí v spin-offe. 


(zdroj : http://www.the-vampire-diaries.org/35487/chat-with-carina-connecttv/ )

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára