štvrtok 17. januára 2013

The Originals (spoiler)


Minulý týždeň televízia CW oznámila, že pripravuje spinoff s názvom The Originals. Portál EW vyspovedal výkonnú producentku Julie Plec, ktorá o tomto pripravovanom projekte povedala niečo viac.

Už dlhšie tu bola myšlienka spraviť spinoff, prečo sa to realizuje práve teraz ??
 V podstate to je niečo, o čom sme sa rozprávali už dva roky a snažili sme sa spraviť to už minulý rok, ale bolo tam priveľa práce a málo času. A tak nám tento rok dali príležitosť stráviť nad tým viac času, dať to dohromady a presvedčiť sa, či vôbec herci majú záujem ďalej hrať tieto postavy a či sa tam skrýva príbeh, ktorý by sa dal rozpovedať. Všetko sa to dalo dokopy spôsobom, že sme cítili, že neodvádzame pozornosť od nášho momentálne najdôležitejšieho dieťaťa, Upírskych Denníkov, a máme šancu rozšíriť vesmír o postavy, ktoré majú ďalší rok na to, aby sme ich spoznali.
Čo nám môžete povedať o epizóde, ktorá bude odvysielaná 25. apríla ??
 Myšlienka je, že zvrat udalostí v Mystic Falls pošle Klausa do New Orleans, aby vyriešil záhadu. Dopočuje sa, že niektorí ľudia podnikajú kroky proti nemu, ktoré by ho mohli zaujímať. A tak zamieri do New Orleans, aby zistil, kto chystá sprisahanie proti nemu a čo majú za lubom. Pri odhaľovaní toho tajomstva sa vráti späť do mesta, ktoré pred niekoľkými stovkami rokov pomáhal založiť. Znovu stretne upíra, ktorého kedysi premenil – Marcela, ktorý vytvoril celý rad pravidiel pre nadprirodzenú komunitu, ktorú má na starosti – bude to niečo, akoby pred Klausom zložil klobúk z hlavy a povedal “Naučil si ma všetko, čo viem.” Klausov chránenec je teraz veľkým kráľom nadprirodzenej komunity v New Orleans a Klaus do toho vstupuje.
Bola postava Marcela už obsadená ??
 Nie, kasting začne v priebehu dvoch týždňov.
Ako by ste ho opísali ??
 Je diabolský, nebezpečný, akoby rocková hviezda. Je ten typ upíra, čo sa zabáva a vie ako si vychutnať čo najviac zo života vo francúzskej štvrti.
Pokiaľ by sa spinoff mal naozaj zrealizovať, dej by sa stále odohrával v New Orleans ??
 Áno. Keď sme o tom rozprávali štúdiu, povedala som “Istým spôsobom, francúzska štvrť s menej ako 3000 tisíc obyvateľmi je malé mestečko. Stále to je príbeh z malého mesta, avšak je to mesto, ktoré my všetci veľmi dobre poznáme. Všetci máme svoju vlastnú časť fantázie, v ktorej žijeme práve v New Orleans.
Fanúšikovia sa čudujú, čo by tam dokázalo Klausa udržať a ako je do toho zapojená Hayley.
 Toto všetko je súčasťou veľkého tajomstva. Nikto by nemal predpokladať, ako to bude, pretože s dávkou šťastia to bude pekné prekvapenie pre každého.
Bude v spinoffe miesto aj pre Elijahu ??
 Vo svete Julie Plec (smiech) a jej posadnutosti Danielom Gilliesom (Elijah) tam vždy bude miesto pre Elijahu. Otázkou je, či vo svete Daniela Gilliesa je záujem pracovať s Julie Plec. Dúfam, že odpoveď je áno.
Rozprávali ste sa o tom s ním ??
 Áno, ale musíte sa spýtať jeho, aký ma na to názor.
A čo Rebekah ?? Na obrazovky sa vráti vo štvrtok spolu s novou epizódou, ale práve nemá najlepší vzťah s Klausom.
 Práve teraz je naňho poriadne nahnevaná a ich vzťah musí prekonať pár ďalších kopcov v najbližších 5 epizódach. Myslím si, že ona je ďalšou postavou, ktorá by bola prínosom pre obidva seriály. Takže ešte uvidíme, ako to dopadne s Rebekinou budúcnosťou, Clairinou budúcnosťou s Rebekou a všetkými ostatnými veci, ktoré zostávajú neurčité.
Chceli by ste naraz viesť obidva seriály ??
 Myslím, že áno. Popravde, nerozprávali sme sa o tom inak, ako že by Upírske Denníky viedla spolu s Caroline Dries. Skvelá vec na Upírskych Denníkov je to, že Caroline po troch rokov, čo na tejto show pracuje, si skutočne našla to svoje miesto a je úžasným vodcom a scenáristom a seriál pozná dokonale. Takže ja tam stále zostanem, ale ona preberie oveľa viac zodpovednosti, ako mala doteraz. A Mike Narducci, ktorý je tiež veľmi dôležitý pre Upírske Denníky, bude robiť na The Originals, kde dostane svoje pole pôsobnosti. S trochou šťastia, dvaja skvelí ľudia, ktorí vyrastali vo svete Upírskych Denníkov budú aj nadaľej úžasní, keď sa seriál rozdelí na dva.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára