piatok 18. januára 2013

POZOR... SPOILER

Varovanie pred spoilerom pre tých, čo ešte nevideli novú epizódu 4x10 - After School Special...

V hlavnom milostnom trojuholníku nastal v tejto časti zaujímavý zvrat. Portál EW vyspovedal Julie Plec, pýtal sa na veci, ktoré sa budú diať v ďalšom pokračovaní seriálu.

Pod vplyvom Rebekinho nátlaku musela ovplyvnená Elena povedať, prečo sa vyspala s Damonom. Povedala, že to nespravila kvôli putu oddanosti, ale preto, že je do neho zaľúbená. Potom zavolala Damonovi a povedala mu, že ho miluje.
Urovnalo to situáciu medzi nimi, ale je tam ešte veľký otáznik ?
Myslím si,že podstatou bolo to, že Elena momentálne vo svoje city verí tak veľmi, že je postačujúce pre Damona, aby im veril tiež. Áno ten otáznik tam ešte stále je a aj bude. Tým, že došlo k vyznaniu lásky sa to všetko nekončí. Pochybnosti tam budú stále, a aj v ďalších epizódach budú Damona aj naďalej zožierať. Elena bude musieť bojovať z celej svojej sily. A tieto dve osoby, ktoré sa počas " dvoch dlhých a strašných dní " držali od seba sa potrebujú opäť zblížiť. " Len nech je to aspoň na chvíľu skutočné " to bude Damonovi stačiť. A mimochodom pieseň, ktorá hrala počas telefonického rozhovoru čakala rok na ten správny moment, aby sme ju mohli použiť. Prvýkrát sme ju chceli použiť v 3x10 pri bozku Eleny a Damona, len týždeň pre vysielaním sme ju zmenili.


Spolupráca Stefana a Rebeky je pekný zvrat v príbehu...
Videli sme ako Stefan ničí sám seba rôznymi spôsobmi a zvyčajne sú veľmi temné a kruté. Pomysleli sme si, že by bolo zaujímavé ak by jeho reakcia na to, že stratil svoje dievča, cíti sa byť oklamaný zradený a jeho srdce je roztiešetené na márne kúsky, bola taká, že by sa naplno zameral na hľadanie lieku aby toto utrpenie ukončil...či už ten liek bude pre neho, pre Elenu, alebo ho možno len chce napchať Damonovi do úst, kto vie...( smiech ).. A v tom všetkom mu bude pomáhať ten najdeštruktívnejší partner, ak si viete predstaviť Rebekah. V podstate " skočí do postele " s Eleninou úhlavnou nepriateľkou, takže možnosť tejto spolupráce sa nám zapáčila.


Rebekah sa zmienila o tom,že Klaus zo Stefanovej mysle vymazal všetky jeho bývalé city, ktoré k nej cítil. Výjdu tieto city opäť napovrch ?
Keď sme prvýkrát predstavili postavu Rebeky, bola medzi ňou a Stefanom úžasná chémia, no potom už každý z nich šiel svojou cestou, takže sme nemali možnosť vrátiť sa k tomu znovu. Napriek tomu všetkému, tie city tam boli. Aj keď vtedy bol Stefan úplne inou osobou. Teraz sa v ich vzťahu objaví trochu nostalgie, ktorá bude spojená s dobou, keď to bolo medzi nimi veľmi odlišné. Nedokážem si však predstaviť, že by sa Stefan odrazu zobudil a povedal : " Môj bože ! Celý čas som bol s nesprávnym dievčaťom..." Nemyslím si, že k tomu vôbec niekedy dôjde. Myslím, že Stefan v podstate Rebeku nenávidí, avšak objavia sa tam nejaké príjemné spomienky a dajú si na chvíľu pauzu.

- Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára