piatok 4. januára 2013

Rozhovor s výkonnou producentkou Julie Plec pre TV Line (Spoiler)

Máme tu rozhovor s výkonnou producentkou Julie Plec pre TV Line. Je to určite dosť ťažká prekážka. Nemyslím si, že Caroline sa vyjadrila k udalostiam, ktoré sa stali v poslednej epizóde (smrti Tylerovej matky, Hayleynej zrade, putu oddanosti medzi Damonou a Elenou a taktiež k lieku na nesmrteľnosť).Všetky tieto veci, ale aj ďalšie iné, ovplyvnia ďalšiu kapitolu 4. série, ktorá sa začne po jednomesačnej pauze vo vysielaní, 17. jaunuára.

TV Line :Nevideli sme Tylerovu reakciu na jej smrť. Ako sa s tým vysporiada?
Ďalšia epizóda sa začína po uplynutí nejakého času a uvidíme, že Tyler to nezvláda veľmi dobre. Uzavrie sa do seba, nechce odhaľovať svoje pocity, potláča hnev a žiaľ, vďaka čomu je ťažké pomôcť mu. Je to smutné pre Caroline, ktorá ho chce podporiť.

TV Line :Prečo bolo dôležité, aby sa Carol stala veľkou obeťou?
Rozhodne sme mali pocit, že dôsledkom revolúcie by mala byť smrť kapitána alebo osoba jemu blízka. Tyler alebo jeho matka. Niekto za to musel zaplatiť.

TV Line :Tyler stratil jeho otca, matku a strýka Masona. Je nejaká rodina, ktorá mu zostala? Či je sám?
V súčastnej dobe je sám. Smutne a tragicky opustený.

TV Line :Nechá Tyler len tak odísť Hayley po tejto zrade?
Jeho prvý plán bol pokúsiť sa zastaviť Klausa. Samozrejme videli sme, že je príliš neskoro. Po tejto zrade, keby mohol nájsť Hayley asi by jej dal okúsiť kus zo svojej sily (ak nie, tak by jej vytrhol srdce z hrude). Ale teraz Hayley chvíľu nebudeme vidieť.

TV Line :Klaus urobil naozaj hrozné veci v tejto epizóde. Ako to ovplyvní jeho vsťah s Caroline?
Je to určite dosť ťažká prekážka. Nemyslím si, že sa Caroline bude naňho dívať s jej goo goo očami v blízkej dobe. Ale ako sme videli, Klaus má vždy nejaký spôsob, ako sa dostať ľuďom pod kožu. Ale ja by som nepovedala, že už viac krát neuvidíme nejaké to spojenie medzi nimi.

TV Line :Je Elenine puto k Damonovy naozaj zlomené?
Nie, Damonova voľba slov bola naozaj svedčiaca o tom, čo chce v tomto okamihu. Mohol ju oslobodiť a povedať :„Nikdy ma neuvidíš znova. Nikdy so mnou už nehovor. Nikdy znova na mňa nepomysli...“ Mohol urobiť čokoľvek z tohto. Namiesto toho, ju poslal späť do Mystic Falls. Má ísť domov. Má ho počúvať. Bude sedieť doma a premýšľať, čo má za lubom, a on bude v dome pri jazere a ľutovať jeho rozhodnutie, ale vie, že to musel urobiť.
TV Line :Elenine pocity k Damonovy napriek putu môžu byť stále reálne. Dostaneme na to definitívnu odpoveď?
Budeme si musieť položiť túto otázku. Elena sa snaží prísť nato ako sa cíti. Pretože ona, v skutočnosti, naozaj verí tomu, že čo cíti, je 100 % reálne. Má pocit, ako keby dostala dôkazy ako oporu v tom, že by tam to puto nebolo, keby medzi nimi nebol nejaký druh lásky. Je to príbeh o páre, ktorý chce byť spolu a uvedomujú si, že by nemali, ale naozaj chcú. Tak čo majú robiť?

TV Line :Som zvedavý na to čo povedal Profesor Shane o lieku nesmrtelnosti. Ak urobí niekoho znova smrteľným, nevrátil by sa späť k mŕtvemu stavu?(nezomrel by)?
Všetky tieto rozhovory o vyliečení sú nato aby si publikum mohlo klásť tieto otázky. :„Čo to znamená? Akú formu to bude mať? Čo to bude robiť s ľuďmi, ktorí to zoberú? Môže byť použitý ako zbraň? Môže byť použitý ako darček?. Je to jedna z tých hrozných vecí, ktorú keď si zoberiete vrátite sa do doby, keď ste boli mŕtvy?“. Človek nikdy nevie. Je tu veľa rôznych spôsobov, ako by to mohlo byť, a naša nádej je udržať ľudí hádať.


TV Line :Takže je jasné- April vytiahne kvôl z Rebeky, vďaka bohu. Ale čo teraz bude April robiť so všetkými týmito novými informáciami, ktoré má?
April bude ako osoba, ktorú ste „skrátene“: Prečo nechali žiť?. Je nahnevaná. Cíti sa manipulovaná a oklamaná. Nebude to brať na ľahkú váhu. Takže s ňou to bude kúsok problém v budúcej epizóde.

TV Line :Nedokážem si ani predstaviť aká je Rebekah nazlostená po tom čo bola znova prepychnutá kolom.
Rebekah, ktorá je kráľovnou zrady má dokonalé umenie pomsti. Naozaj trvá niektorým členom nášho tímu, aby úlohu zvládli dobre.

TV Line :Pôjde po Klausovi?
Nie, nie, nie. Ona zachraňuje Klausa. Ona ho zachraňuje na inokedy, iný deň. Ako prvú vec sa snaží dostať Stefana.








-Miška:)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára