sobota 12. januára 2013

Obrovské novinky o The Vampire Diaries



CW oficiálne potvrdila výrobu spinoff seriálu k Vampire Diaries a už čoskoro by sme mali vidieť pilotnú časť. Po rokoch, ktoré už televízia CW vysiela seriál Vampire Diaries sa rozhodla pre radikálny krok. Vytvoria vlastnú sériu pre Pôvodných.

" Príbeh sa bude točiť, ako to už názov napovedá okolo Pôvodnej rodiny a hlavnú postavu nebude hrať nikto iný ako Joseph Morgan - Klaus, ktorý sa vráti s nadprirodzeným kotlom informáciíí zo starovekej štvrti New Orleanse, ktorú pred pár storočiami pomáhal stavať. Je zameraný na jeho bývalého diabolského chránenca Marcela. Phoebe Tonkin, ktorá hrá sexi vlkolačicu Hayley vo vampire Diaries sa tiež v spinoffe objaví. Prvá epizóda by mala byť odvysielaná 25. apríla a pracovný názov série bude The Originals. "

Výkonná producentka Vampire Diaries Julie Plec sa bude podieľať na tvorbe epizód a bude sa podieľať aj na jeho ďalších pokračovaniach, ak si seriál vytvorí stabilnú základňu.
Leslie Morgenstein a Gina Girolami sa na tvorbe seriálu budú podieľať tiež, ako spolupracovníčky Julie. Kevin Williamson, ktorý momentálne pracuje na novom projekte pre FOX TV nebude mať so spinoffom nič spoločné. Seriál bude produkovaný spoločnosťami Alloy Entertainment v spolupráci s Warner Bros. Television a televíznymi štúdiami CBS.

-Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára