štvrtok 17. januára 2013

Rozhovor s Claire Holt ( Rebekah )

No zdá sa, že naše prosby boli vyslyšané, keď sa The Vampire Diaries vrátia štvrtok 17januára na obrazovky. Rebekah predvedie triumfálny návrat, pretože jej lojálna April Young vytiahla dýku zo srdca, ktorú jej tam zapichol Klaus s pomocou Stefana. A na oslavu tejto drámy sme vyspovedali Claire Holt ( Rebekah), aby nám prezradila viac o jej nestálom charaktere, a o jej veľkom pláne pre "obchod s úbohými dušami" - Mystic Falls.

Rebekah je späť ! Čo sa bude diať, keď je teraz Beka oddýkovaná ?
Rebekah sa chystá vrátiť s pomstou ! Je veľmi nahnevaná a hľadá ľudí, ktorí si to odnesú. Zakaždým, keď je rozpálená, stáva sa z nej chladný kameň túžiaci po pomste. Drží Stefana, Elenu a Caroline v škole a v podstate ich psychicky týra. Bola to vážne zábavná epizóda. Bude tam veľa mučenia a manipulovania. Bude to veľké !
Bola som vážne nadšená, keď som si prečítala scenár. Hneď som písala Julie správu, v ktorej stálo : Veľká vďaka, milujem túto epizódu. Bude to jeden z momentov, kedy je Rebekah skutočne pod kontrolou a páči sa jej to. Je to jedna z mojich najobľúbenejších epizód.

A čo Klaus, on je predsa ten, kto zorganizoval Rebekine prepichnutie dýkou. Urobí ho svojim hlavným cieľom ?
Rebekah, sa v tejto špecifickej epizóde, sústredí na získavanie odpovedí na svoje otázky, od Stefana, Eleny a Caroline. Chystá sa pýtať na lovca, Jeremyho tetovanie, na Elenine vzťahy s bratmi - a chce toho vedieť veľa...Je veľmi zničená z toho, že ju jej brat zradil, opäť. Spravil to už toľkokrát, že si niesom istá, či sa podarí obnoviť ich vzájomnú dôveru. Trvalo by to veľmi dlho a bola by to veľmi dlhá cesta aby si mohli byť opäť takí blízky ako kedysi.



Kolovalo veľa informácii o Stefanovom a Rebekinom zblížení počas tejto série. Posunie sa ich vzťah do nejakého bodu, ak áno tak ako ?
Nemôžem vám prezradiť veľa. Avšak myslím si, že dynamika ich vzťahu sa zmení, hlavne po tom celom mučení. Rebekah má veľa otázok o vzťahu Eleny a Stefana, a na povrch sa dostane niekoľko nepríjemných právd. Pre všetkých plánuje hru na  "Pravdu a Odvahu" .



Rebekah nedávno dala Mattovi auto, aby povedala " Prepáč ". Myslíš, že jej city sú úprimné ?
Rebekah neznáša, keď je zraniteľá, toto bol jej spôsob ospravedlnenia, zmierenia. Ona len chce byť milovaná, a milovať niekoho - niečo cíti k Mattovi a toto je jej spôsob ako to vyjadriť. Neskôr uvidíme jej osobný rast, a myslím, že sa určite učí ako sa k ľuďom správať lepšie. Zvlášť , keď si uvedomí, že nie všetko sa dá dosiahnuť mučením a manipuláciou.

Sme veľmi nadšení z pripravovaného " The Originals " spin-off. Mohlo by sa v ňom nájsť miesto aj pre Rebekah ?
Toto je otázka skôr pre Julie. Nikdy neviete, čo sa môže stať. Akékoľvek rozšírenie The Vampire Diaries bude skvelé. A veľmi sa tešim, že sa tam objaví moja kamarátka Phoebe Tonkin ( Hayley ). Bližšie info budeme vedieť keď si prečítame scenár aprílovej epizódy, ktorá bude začiatkom príbehu spin-off.

-Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára