štvrtok 10. januára 2013

Prečo je Klaus taký pokojný ?



Klaus si v podstate namaľoval terč na chrbát, keď zabil starostku Carol Lockwoodovú. Avšak Joseph Mogran hovorí, že "Pôvodného záporáka" to trápiť nebude ani potom, keď sa seriál vráti na obrazovky po dlhšej pauze.
V epizóde, ktorá sa po pauze vráti ako prvá, " Si určitú dobu proste sedí s vyloženými nohami a pozerá sa na krviprelievanie, ktoré sa pred ním odohráva" hovorí Joseph ( pre TVGuide ) " ťahá za nitky bábok, potom ich nechá len tak a sleduje, čo sa stane." 



Na niekoho s toľkými nepriateľmi, prečo taký arogantný postoj ?
Počas série sa naše hlavné postavy obracali postupne proti sebe, a týmto vlastne pomohli Klausovi v jeho záležitosti. Najskôr sa Stefan a Elena rozišli, potom si Stefan uvedomil, že medzi Damonom a Elenou sú nejaké techtle-mechtle :). A tak sa bratia Salvatorovci starali o nájdenie lieku pre smutnú Elenu, namiesto toho, aby ostali v strehu. Bonnie sa za pomoci profesora Shanea snaží získať prístup k mágii, o ktorej už všetci vieme ( okrem Bonnie :D ), že nieje táka, ako tvrdí profesor. Tyler prišiel o svojich oslobodených hybridov a nakoniec aj o svoju matku. A aj Jeremy má vlastné problémy s loveckými záležitosťami. Takže čo sa Klausa týka, rozhodne je veľmi šťastný, že sa pozornosť upiera inam, než jeho smerom.


" Naši hrdinovia medzi sebou nevychádzajú. Keby sa zjednotili, ako to urobili na konci 3. série, možno by mohli mať šancu na zabitie Klausa, ale tak dlho kým dokáže manipulovať a sadiť pochybnosti do ich myslí, tak dlho sa nebudú schopní spojiť sa a poraziť ho, " hovorí Morgan. " Všetci zabudli, že sa pokúsili zložiť Klausa, ale Klaus nezabudol. Je to ako vyskladať šachové figúrky na hraciu dosku - všetci hrajú proti sebe a všetci sa hádajú! "

Ale Klausov život predsa len nebude tak jednoduchý, obzvlášť keď sa na scéne objaví jeho oddýkovaná sestra Rebekah a vráti sa naštvaný brat Kol. Aj keď majú zálusk na ostatných, Klaus rozhodne nebude patriť medzi výnimky.

" Na začiatku, začali Klaus a Kol na rovnakej strane, ale Kol má rozhodne vlastné ciele a motívy," hovorí Morgan. " Skončí to tak, že sa začnú hádať a navzájom si vyhrážať a bude to celkom vážne." 


Klausov vzťah s Rebekou je ešte o niečo komplikovanejší. "Klaus je ten, kto ju prebodol a naozaj ju využil neodpustiteľným spôsobom. Pokúsia sa navzájom využívať, ale tiež majú medzi sebou pouto a Klaus stále cíti potrebu ju ochrániť aj pred vlastnou slabosťou. Takže sa to všetko mieša do obrovského osieho hniezda plného emócií. " Morgan ďalej dodáva, že bude vždy Rebeku pred ostatnými chrániť, ale asi už nie pred vlastným hnevom.

" Toto je to, o čom si myslím, že u divákov vyhralo Pôvodným priazeň. Toto puto, ktoré je hlbšie, než ktorýkoľvek iný vzťah, " vysvetľuje Morgan. " Je to ako keď môžete šikanovať svoju mladšiu sestru alebo brata, ale nikto iný nie. Páči sa mi Klausova predstava: nikto okrem mňa nebude prebodávať moju sestru! Je tu tá hrozba, že ak niekto zabije Rebeku alebo Elijaha ( ani nie tak moc Finna, s ním si tak blízky nebol ) tak tu bude veľká odplata. Ale keď to urobí sám, tak je to v poriadku. "

- Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára