streda 2. januára 2013

Spoiler o 4x10 - After School Special



Tyler sa snaží vyrovnávať zo stratou posledného člena svojej rodiny tak, že sa uzatvorí do seba, odmietne ukazovať svoje emócie, bude potláčať svoj žiaľ a hnev, vďaka čomu mu je veľmi ťažké pomôcť.
Aj napriek Klausovým strašným činom, ktoré spáchal sme nevideli puto medzi " Pôvodným " a " Tylerovým dievčaťom " naposledy. Aj keď to bude ten "posledný" okamih, v ktorom by Caroline chcela aby medzi nimi toto puto bolo.
A ako Tyler zareaguje nato, že Klaus zabil všetkých jeho kamarátov a matku ? Nie veľmi dobre, ale však neočakávajte, že nad tým bude plakať. "Tyler sa s tým len tak ľahko nezmieri." hovorí Michael Trevino " Poznanie,že mal možnosť zaútočiť na Klausa a nepodarilo sa mu to, je deprimujúce, ale teraz sa musí dať dokopy a nájsť iný spôsob ako to spraviť. Či už nato bude opäť potrebovať pomoc spojencov, alebo si vystačí sám."




Čo sa týka Damona a Eleny, Damon volil svoje slová veľmi starostlivo a povedal Elene aby odišla domov, nie aby na neho už nikdy nepomyslela, takže očakávajte medzi týmito dvoma veľa smutnej túžby.



Medzitým April a Rebekah nebudú ignorovať skutočnosť, že boli oklamané a zradené. Pričom Rebekah sa bude chcieť pomstiť Stefanovi.

A Jeremy dostane neočakávaného mentora, ktorý ho bude učiť ako bojovať s upírmi - Damona.

-Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára