streda 30. januára 2013

Spoiler




4x13 : Preteky v hľadní lieku na ostrove v blízkosti Nového Škótska vedú zatiaľ tri tými. Podľa stillov je vidieť Shanea (David Alpay) ako podáva Damonovi nejakú tubu možno keksy :)  Na ďalšej sa vzápetí Damon vyberá nôž. Žeby profesor Shadypants (ako ho pomenoval Damon) viedol svoj tým do pasce? 




Stefana a Rebekah sme videli v spojení už v minulej epizóde a vieme, že obaja sa budú tiež nachádzať na ostrove. Podľa synopsy budú Elena a Rebeka pokračovať vo svojom súperení, zatiaľ čo Stefan sa bude snažiť udržať mier. Veľa šťastia!





4x12: Bonnie bude musieť prežiť túto epizódu (A View To a Kill) a Jeremy bude musieť uspieť vo vražde Kola. Keď Jeremy zabije Kola, tým pádom zomrú všetci upíri, ktorých stvoril. Malo by sa to počítať, ako by ich teoreticky zabil Jeremy a tým pádom by už nebolo potrebné zabíjať ďalších upírov?

Pokiaľ ide o Caroline a Tylera, sú opäť v Mystic Falls, Tyler sa postaví Klausovi a tak doženú Caroline k nutnému násiliu 

Jeremy a Bonnie sa zdajú byť opäť blízki. Niečo o ich budúcnosti?
Prídu niektoré dosť intenzívne scény, ale nie romantické. Je to viac o partnerstve a sprievode, než čokoľvek príliš sexuálneho. Aj keby si chceli spolu opäť niečo začat, tak Bonnie má toľko problémov, spojených s nedôverou, ktorá plynie od jej rodičov a priateľov, že má tak trochu strach. Je to ako "Teraz budeme len priatelia".


-Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára