utorok 16. apríla 2013

Zap2it - Carina MacKenzie (Spoilers)

Budeme mať kráľa a kráľovnú plesu? Ak áno, uvidíme aj ich kráľovský tanec?
Dozvieme sa, kto vyhrá titul kráľa a kráľovnej plesu. Taktiež uvidíme, ako Elena robí menšiu “kampaň” Rebeke – jej novej spolubývajúcej a jedinej kamarátke.
Kúpi Matt niekomu "kytičky"?
Matt ide na ples s Bonnie a Caroline, ale len ako ich kamarát, takže nemôžem potvrdiť, či im kúpil aj kytičky. Ten chlap možno teraz žije v obrovskej rezidencii, ale stále musí na večeru jesť instantné polievky. Možno nazbieral zopár kvetov a zviazal ich gumičkou na vlasy…
Koľkým nevinným stredoškolským teenagerom sa ublíži?
Len jednému. Ale aj tak sa zraní mnoho nie-veľmi-nevinných nadprirodzených teenegerov. Silas má voľné ruky, takže mnohí naši obľúbenci sú zraniteľní.
Delena! Čo môžeme očakávať od Damona a Eleny?
Nemôžem toho povedať veľa, takže pššt! Ale prezradím vám toto – niekto použije výraz “priateľ”, ale príliš sa neradujte. Zo všetkých plesov, na ktorých sa zúčastnil, bude tento jeho najmenej obľúbeným.
Zatancujú si spolu Matt a Rebeka?
Ak by som ti to povedala, musela by som ťa zabiť (alebo by niekto z televízie CW zabil mňa). Môžem prezradiť, že Mattov názor v tejto epizóde Rebeku zmení. Keďže nemôže použiť žiadnu z jej upírskych výhod – rýchlosť, dobrý sluch, ovplyvňovanie a silu – nachádza sa v úplne novej pozícii.
Bude mať Elena na plese oficiálneho partnera, alebo tam Salvatorovci idú len ako jej dozor?
Nemá oficiálneho partnera, ale bratia tam nejdú len kvôli tomu, aby na ňu dohliadli. Rozhodli sa, že Elenu presvedčia, aby zapla svoju ľudskosť a majú plán A, plán B a dokonca aj plán C.
Bude Bonnie tancovať s ostatnými?
Áno, Bonnie bude tancovať. V tejto epizóde je Bonnie neuveriteľne úžasná. Katerina Graham podala skvelý výkon pri hraní Bonnie, ktorá sa krúti v kolotoči smútku, hnevu a sily.
Bude sa Stefan nachádzať na Carolininom zozname tanečných partnerov?
ÁNO! Caroline a Stefan si spolu zatancujú a ona mu navrhne, že možno stretne niekoho, kto mu pomôže pohnúť sa od Eleny ďalej. (v tom momente som kričala na televízor “Možno už niekoho takého našiel”!) Sú spolu takí zlatí.
Môžete nám povedať, či v tejto epizóde bude aj Katherine?
Och, naše dievča nám o sebe dá zaručene vedieť.

  • počas plesu sa budú premietať fotky zo všetkých zábav, ktoré sa v Mystic Falls zatiaľ konali
  • Damon jej bude hovoriť o tom ako mu povedala: „Milujem ťa“

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára