sobota 6. apríla 2013

Rozhovor s Julie Plec-pokračovanie

Článok s Julie Plec II.časť.
Počuli sme, že Joseph Morgan (Klaus) opúšťa Vampire Diaries kvôli účinkovaniu v spin-offe The Originals. V seriáli však hrá kľúčovú úlohu. Chystá sa ho Silas zabiť? Ako Klaus zomrie?Nie, Klaus odíde z Mystic Falls, aby rozlúštil záhadu, ktorá ho zavedie do New Orleans. Nebude to však poslednýkrát, čo ho vidíme v Mystic Falls. V priebehu tejto série sa s ním ešte stretneme. Samozrejme, ak spin-off nedostane zelenú, potom bude aj naďalej spôsobovať zmätok s Caroline. Klaus je nesmrteľný. Jediná vec, ktorá ho dokáže zabiť je kôl z bieleho duba. Ak by zomrel, spolu s ním by zomreli aj všetci naši hrdinovia. To rozhodne zaručuje jeho dlhú životnosť.
Ako ďaleko sa bude spin-off držať od Vampire Diaries?Všetko je to zrodené z veľmi podobného sveta ľudských emócií: láska, rodina, strata, zrada a priateľstvo. Myslím si, že je to hlboká nadprirodzená rodinná dráma. Tento seriál poháňa rodina Pôvodných a ich vzájomné vzťahy, v centre ktorých je nestály, sebecký, temperamentný a nepredvídateľný Klaus. Je to o pochopení toho, čo ho núti takto sa správať a jeho súrodenci sa ho budú snažiť držať na uzde.
Ak by ste si mali vybrať, čo by ste chceli, aby sa v seriáli stalo v oblasti vzťahov? Spárovali by ste Elenu so Stefanom, Damonom alebo ani s jedným? Chceli by ste vidieť Tylera a Caroline opäť spolu? A čo Bonnie a Jeremy?Nikdy by som nebola takou masochistkou a povedala to nahlas, pretože fanúšikovia na twitteri by ma zlynčovali. Chcem, aby seriál aj naďalej vyvolával u ľudí nadšenie a záujem. Chcem, aby si k nemu sadli, aby zistili, či ich obľúbené vzťahy budú fungovať alebo nie. Moja práca nespočíva v rozprávaní dobrých romantických príbehov. Nesnažím sa vytvárať páry podľa seba.
Myslím si, že Tyler a Caroline majú medzi sebou veľa nedoriešených záležitostí. Bol od nej odlúčený a odišiel veľmi náhle, takže by som si nikdy nemyslela, že to bolo naposledy, čo sme týchto dvoch videli spolu.
Medzi Bonnie a Jeremym sa teraz nachádza veľká prekážka, keďže je Jeremy mŕtvy, ale ona rozhodne ich vzťah ešte definitívne neuzavrela. Je to niečo, čo by ľuďom neprekážalo vidieť – ak by tam bola príležitosť.
(zdroj:http://www.the-vampire-diaries.org/36104/julie-for-she-knows-interview/)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára