štvrtok 11. apríla 2013

Spoiler

Viete niečo o pilotnej epizóde k spin-offu ??
Po tom, čo sa Klaus a Hayley spolu vyspali, nám to, že Phoebe Tonkin (Hayley) bola obsadená do spin-offu, dalo väčší zmysel, ale v pilotnej epizóde zistíme, prečo oni dvaja budú vždy prepojení a prečo je kvôli tomu Elijah taký šťastný.


Neviete náhodou, či sa v Upírskych Denníkoch schyľuje k ďalšej veľkej smrti ??
Nie, ale môžem vám povedať, že v najbližšej epizóde čakajte veľký návrat (áno, okrem Jeremy sa ešte niekto vráti ) a takisto záblesk Silasovej skutočnej tváre – povráva sa, že vyzerá ako herec z Atlanty Scott Parks. Avšak nezvykajte si, že Silasa budete často vidieť v jeho skutočnom tele. Podľa zdrojov bude bývalý bojovník aj naďalej vykonávať špinavú prácu v prestrojení.

Kedy sa začne riešiť skutočnosť, že takmer všetky hlavné postavy o pár týždňov zmaturujú ??
Slovo “maturita” sa čoskoro stane v Mystic Falls témou číslo jeden. “Budú sa pýtať veľa otázok – Kto som? Čo spravím so svojím životom? Kým by som mal byť? Kde by som mal ísť?” Hovorí výkonná producentka Julie Plec. “Všetky postavy budú čeliť týmto otázkam, keď sa budú rozhodovať, či zostať alebo odísť, ísť na vysokú, cestovať po svete, rozísť sa alebo zostať spolu. Padne veľa dôležitých životných rozhodnutí počas toho, ako sa budeme lúčiť s kapitolou strednej školy.”

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára