štvrtok 25. apríla 2013

Behind The Scenes "The Originals"+10 Secrets From Julie about "The Originals"



1. 75 % tejto epizódy sme nakrúcali vo Francúzskej štvrti v New Orleans a vzali sme so sebou skoro celý štáb Vampire Diaries, aby nepremeškali túto skúsenosť.
2. 3 exteriérové scény boli nakrúcané v mestečku Conyers (Georgia). Uhádnete, ktoré?
3. Sprievodca, ktorý sa objaví na začiatku epizódy je skutočným sprievodcom a volá sa Jonathan Weiss. Mňa a Mike-a Narducciho sprevádzal na našej prvej výskumnej ceste. Veľmi sa nám zapáčil a tak sme ho obsadili. Má na sebe svoje vlastné oblečenie, vlasy a makeup.
4.  Bubeník v scéne, v ktorej sa Klaus rozpráva s Cami, sa volá Julian Addison a bol to hudobník, ktorého sme ja, Paul Wesley (Stefan) a Torrey Devitto (Meredith) videli hrať, keď sme boli v meste na Super Bowle. Boli sme ním tak ohromení, že som do epizódy dopísala scénu s pouličnými muzikantmi. Ukázalo sa, že je veľkým fanúšikom Vampire Diaries.
5. Maliara, ktorého sme predstavili, má svoju vlastnú galériu v New Orleans na Royal Street a predáva svoje maľby v hodnote 80 000 amerických dolárov.
6. Miesto, kde sa odohrá horlivá diskusia Klausa a Elijahu sa volá Pirate´s Alley. Chodila som si tam s mojimi priateľmi posedieť a vychutnať pivo a popritom vymýšľať nápady o Marcelovej postave. Väčšina z našich postáv bola navrhnutá práve pred týmto barom.
7. Nakrútili sme (veľmi hlučný) večierok v hoteli Royal počas sviatku svätého Patrika, čo neprospelo mrzutým ľuďom, ktorí boli v hoteli ubytovaní. Daniel Gillies (Elijah) takmer schytal úder od veľmi nahnevaného hosťa. Prepáčte nám to!
8. Dychová skupina, ktorá hrá počas sprievodu, sa volá REBIRTH a je celosvetovo známa. Ich úžasný pochod je jednou z najstarších hudobných tradícií v New Orleans.
9. Joseph Morgan (Joseph) a Charles Michael Davis (Marcel) sú bývalými pokrovými priateľmi a poznali sa ešte pred tým, než bol Charles obsadený do úlohy Marcela.
10. Neodvysielaná prezentačná verzia epizódy The Originals má úplne iný koniec, ktorý dúfam, že diváci jedného dňa budú mať možnosť vidieť.

(zdroj:http://www.the-vampire-diaries.org/36759/10-secrets-about-the-originals-pilot/#more-36759)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára