pondelok 8. apríla 2013

Spoiler


TV GUIDE: Čo ak usporiadate promócie a nikto na ne nepríde? To je dilema, ktorej čelí mnoho štvrtákov v Mystic Falls, keďže ich štúdium na strednej škole sa blíži ku koncu a mnohí ich príbuzní sú mŕtvi.
“Elena nemá rodinu.” hovorí výkonná producentka Julie Plec. “ V predposlednej epizóde je moment, kedy Elena vypĺňa svoje maturitné oznámenia a hovorí: ´Komu mám poslať tie svoje?´”
 Dôležitejšie je však to, kto z našich maturantov – Elena, Stefan, Caroline a Matt – to dotiahne až do veľkej udalosti, ktorá sa odvysiela 16. mája.
“Rozhodne nie všetci naši tvrdohlaví a delikventní študenti si prídu vyzdvihnúť svoj diplom. Nehovorím, že nebudú nažive, ale jednoducho budú zaneprázdnení, keď sa promócie uskutočnia priamo uprostred rozhodujúceho nadprirodzeného času.” hovorí Julie.
 Čiapky a plášte sú krvavočervené a na vrchole prianí sa u každého nachádza liek, ktorý “užije upír”. prezrádza Julie. “Bude to jeden z finálových momentov.”
 Budúcu sériu napodobnia Upírske denníky seriál 90210, keďže niektorí študenti sa zapíšu na neďalekú univerzitu Whitmore College. O tých ostatných Julie prezrádza, že sa “rozhodnú utiecť do Európy, New Orleans a do krajov neznámych.”

-Miška:)
(zdroj : www.the-vampire-diaries.org)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára