štvrtok 28. februára 2013

Rozhovor s Julie Plec


Rozhovor s Julie Plec pre TV Guide.

POZOR článok obsahuje Spoiler !!!

Existuje nejaká nádej, že sa Tyler vráti?
Tyler musel odísť z rovnakého dôvodu, z akého musela odísť Katherine. Keď si vás Klaus označkuje, tak ste v poriadnej kaši. Takže ho neplánujeme priviesť späť až pokiaľ sa nenájde nejaké riešenie jeho problému s Klausom a Katherine bola preč 2 roky. Tyler sa objaví v jednej z epizód tejto série, ale nebude to jeho “návrat”.
Keď sa seriál po prestávke vráti, zdá sa, že Caroline a Elena budú mať medzi sebou nejaké nezhody.
Caroline sa aj v tých najtemnejších chvíľach vždy snaží všetko napraviť a jej úsilie napraviť Elenu a priviesť ju späť na tú správnu cestu jej veľmi dobre vychádzať nebude. Tieto dievčatá sú rovesníčky a najlepšie kamarátky, ale jedna z nich zmenila svoje správanie. Je to jedna z foriem stredoškolských priateľstiev, v ktorom sa jeden priateľ vymkne z pod kontroly, vy sa s tým niečo budete snažiť spraviť a   váš priateľ na to bude nejako reagovať.
Čo môžeme očakávať od vzťahu Caroline/Klaus?
Ešte sme nevideli koniec tejto podivnej, svojim spôsobom perverznej, peknej, hroznej a zároveň úžasnej dynamiky medzi Caroline a Klausom. Aj keď sa spin-off stane skutočnosťou a budeme mať 2 seriály, nemyslím si, že to ukončí tento vzťah.
Niektorým ľuďom sa nepáčil smer, akým sa ubrala Bonnie v tejto sérii. Čo nám môžete povedať o jej budúcnosti?
 Myslím si, že každý má na Bonnie nejaký názor. Niekto ju miluje, niekto ju nenávidí a niekto miluje nenávidieť ju. Sú takí, čo ju stále obraňujú a niekto si len zívne povie: “Koho to zaujíma?” Je to jedna postava, na ktorú fanúšikovia nikdy nemali rovnaký názor. Ale pre nás bola Bonnie vždy tá, čo ostala zakliesnená medzi tým, čo je správne a čo nie, čo od nej vyžaduje jej dedičstvo a čo chce urobiť kvôli svojim priateľom. Práve teraz ňou plne manipuluje Shane alebo Silas – volajte ho akokoľvek, ale teraz je naozaj poháňaná zúfalou snahou priviesť Jeremyho späť medzi živých. Takže on to využíva a posúva do vyššieho levelu. Nie som si ani taká istá, či si je Bonnie vôbec vedomá toho, aká je šialená! Myslí len na jedno a to je: “Dokážem Jeremyho priviesť späť.”
Takže druhá polovica tejto série sa bude viac zameriavať na strednú školu. Čo môžeme očakávať?
Práve sme začali nakrúcať maturitný ples, ktorý uvidíte v 19. epizóde a promócie budú vo finále. Dostaneme sa k zakončeniu tejto série so všetkými týmito dôležitými otázkami: kto bude kde, kto plánuje byť s kým a čo bude každý z nich robiť.
Takže kedy sa dozvieme, s kým pôjde Elena na maturitný ples?
Asi si budete musieť počkať na to, kým niekto zverejní zlé fotky alebo sa mne omylom pri rozhovoroch s novinármi pošmykne jazyk.

-Miška:)
zdroj : the-vampire-diaries.org

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára