sobota 23. februára 2013

Rozhovor s Candice Accola

Candice Accola (Caroline) poskytla pre TVGuide veľmi zaujímavý rozhovor o ďalšom smerovaní jej postavy. V nasledujúcich epizódach čakajú Caroline Forbes ťažké časy. Po tom, čo sa Klaus znova vyhrážal Tylerovi, že ho zabije, sa musela Caroline opäť pozerať ako Tyler uteká preč aby si zachránil svoj život. Caroline bude musieť zostať silná predovšetkým kvôli Elene, ktorá si uvedomila, že stratila svojho brata Jeremyho.  Ako to však zvládne?


Caroline sa práve teraz nachádza v štádiu, kedy chce všetko napraviť, takže uvidíme jej silnú starostlivú stránku,” prezrádza Candice o poslednej epizóde. “Všetci sa v tejto epizóde spoja – tentokrát to však bude pre dobrú vec. Uvidíte niekoľko veľmi krásnych momentov.”

Vyrovnávanie sa so stratou však pre Caroline nie je nič nové.
Nie je to prvýkrát, kedy Tyler musel odísť, takže to vníma ako: ‘Koľkokrát tým ešte budeme musieť prejst?’ Myslím si však, že Caroline je veľmi presvedčivá, a že dokáže presvedčiť Klausa k tomu, aby ustúpil, toto bude teraz jej cieľom. Nechápe lúčenie sa s Tylerom ako rozchod, má v sebe veľkú nádej. Jej cieľom sa teraz stanú dve veci – zistiť, ako upokojiť Klausa a snažiť sa Tylera priviesť späť. Je veľká optimistka,” hovorí Candice.

Aj keď je Klaus hlavným dôvodom, kvôli ktorému Tyler z mesta odišiel, na druhej strane je osobou, ktorá Caroline navádza na to, aby na Mystic Falls zabudla. A v skutočnosti sú scény medzi touto dvojicou, najdiskutovanejšie v tejto šou.

Caroline dodáva odvahu práve Klausove pripomínanie toho, že na ňu čaká celý svet. Môže cestovať, mať mnoho zážitkov, dospieť a učiť sa – to je to, čo sa nachádza v jej hlave a nemôže sa toho zbaviť. Klaus je jediným, pri kom môže mať veľké sny. Nie je to sen o tom, že ‘budeme zamilovaní utekať do západu slnka’ tak, ako s Tylerom – je to skôr útek do Paríža a nezávislosť. Je to lákavé. A Klaus tieto myšlienky v Caroline zakorenil.”

Vzhľadom k tomu, že Tyler je preč, dokáže si však Candice predstaviť, že by sa Caroline skutočne odsťahovala?
“Musíme mať stále na pamäti, že všetky postavy sú ešte veľmi mladé. Toto je vlastne ešte len ich maturitný ročník, sú to deti! V poslednej dobe bol Tyler pre ňu silnou oporou v "akceptovaní" samej seba. Bol prvou osobou, ktorá ju prijala takú, aká bola a dovolil jej rozkvitnúť. Je to prvá skutočná láska a práve teraz je veľmi silná a nezlomiteľná. Avšak, kto vie, čo sa stane, keď postavy vyrastú a zostarnú? V tejto chvíli to však nevidím na niečo ako ‘idem na "zoznamku" a uvidím, čo tam nájdem’”.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára