piatok 21. decembra 2012

Spoiler ( E!ONline, Hollywood )


Máte nejaké informácie o hviezde Twilightu Charliem Bewleyovi? Som veľmi nadšená, dúfam, že ho čoskoro v šou uvidím.

- Bewley bude debutovať v trinástej epizóde a môžme povedať, že si zoberie na mušku bratov Salvatore. Uvidíte, že je lovec, je členom Piatich a ako Connor je veľmi dobrý vo svojej práci. Môžte očakávať zaujímavé prvé stretnutie medzi Vaughnom a Damonom, kedy sa dokáže ako veľmi záleží Elene na Damonovi.


The Vampire Diaries

Po minulotýždňovom masakri chce mnoho fanúšikov vedieť, čo na nich čaká v druhej polovici 4.série. Výkonná producentka Julie Plec sa vyjadrila, že aj po pauze sa bude dej sústreďovať okolo vševedúceho prof. Shanea. " počas nasledujúcich epizód sa dozvetie veľa nového -kto ? prečo ? čo? kde ? ako ?... 

Jednu vec vieme naisto, prof.Shane je super temný chlap a v súčastnosti učí Bonnie nový druh extra temnej mágie, ktorá sa nazýva EXPRESIA . Expresia je neprirodzená forma mágie, ktorá vyžaduje 12 ľudských obetí, aby sa čarodejnica mohla napojiť na mágiu oveľa horšiu ako je temná mágia. Najzvláštnejšie na tom je, že Shane (pravdepodobne) dal obetovať 12(Rada)+12(Hybridi) obetí, takže to znamená, že sa expresia stala silnejšou, alebo sa len niečo nepodarilo ? Julie tvrdí, že odpovede na tieto otázky už boli prezradené. " Ak sa pozriete na všetky epizódy tejto série, pospájate indície, môžete si dať dokopy veľkú časť príbehu."



Takže, šup šup, vyzerá to ako dobrá zámienka, 
pozrieť si cez Vianočnú pauzu prvých deväť epizód...
- Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára