piatok 21. decembra 2012

Info - Charming Vampires Convention

Neviem či, ste už o tejto akcii počuli, ale v Maďarsku, čo je veeeeľmi blízko :) sa uskutoční, " Charming Vampires Convention and Enviromental Event " v dňoch 28. - 30. júna 2013 v Lurdy-House, v Budapešti.


Tím, ktorý tvorí túto akciu sa týmto zaoberá už dlho a určite vytvoria podmienky, ktoré presiahnú naše očakávania.
Je to akcia, ktorá sa týka životného prostredia, 25% zo zisku pôjde The IAN SOMERHALDER FOUNDATION (ISF) ako dar, zahrnuté sú aj Nature Protection Fund (NPF), ISF European Support and International „Actions for Nature” Foundation (IAN FOUNDATION). Proste charitatívna akcia ako má byť :) ..


Prvým hosťom, ktorý je potvrdený na tejto akcii je samozrejme hviezda TVD Ian Somerhalder ( Damon ) . Kim Klinger výkonná riaditeľka The IAN SOMERHALDER FOUNDATION (ISF) sa tiež zúčastní ako špeciálny hosť.
Ďalej boli potvrdení aj ďalší hostia Matt Davis ( Alaric ), Sara Canning ( Jenna ) a lovec Todd Williams ( Connor ) ..

Vstupenky si môžete zakúpiť na oficiálnej stránke , avšak upozorňujem, že sú dosť drahé. Sú rozdelené na kategórie... plus osobotne si môžete zakúpiť autogram, fotku alebo stretnutie.

3 druhy Passes : Violence (150e), Hunger (280e) , Passion (460e) - balíky, kroé obsahujú napr autogram, fotku, stretnutie alebo vstupenku na akciu.
Ak by ste chceli napr. autogram od Iana Somerhaldena ( Damon ) zaplatíte 45e, za fotku 55e. Za stretnutie zaplatíte 350e.

Ak by náhodou niekto išiel na túto akciu, nech poriadne fotí a potom sa dúfam s nami o tieto fotky podelí.
.... - Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára