nedeľa 30. decembra 2012

Rozhovor s Julie Plec

Takže po dlhšej dobe tu máme nový rozhovor s výkonnou producentkou Julie Plec, ktorú vyspovedal portál TVLine... - Suzy :)

Damon síce dajme tomu " zlomil puto " . No pre Stefana to bolo neskoro. Ako to ovplyvní ich vzťah ?
Je to poľutovania hodné. Damonovi trvalo dlhšie, kým si uvedomil, že je sebecký a musí urobiť správnu vec, aj kvôli Stefanovi. Ten si zas uvedomil, čo Damon a Elena robili a to urobilo celú vec ešte horšou. Nebude to pekné. Stefan má zlomené srdce, cíti sa neuveriteľne zradený a nahnevaný. Uvidíme jeho uhol pohľadu, čo si o tom celom myslí.

V prome vidieť, že si svoju zlosť dosť vybíja aj na Elene...
Áno, je predsa nahnevaný...Keď je rozchod zdvorilý, zvyčajne je to predzvesť temných vecí, ktoré ešte len prídu. Čím pokojnejší rozchod, tým horšie dôsledky.

Tyler v tejto sérii výrazne dospel. Pomôžu mu nedávne udalosti posunúť sa ďalej, ale ho vrátia o krok dozadu ?
Je to prekážka, pretože jeho sebaistota pochádzala z pocitu, že má svoje miesto a ľudí, ktorí sa na neho spoliehajú. Ako mu povedala jeho mama : " Si vodca ľudí, tak ako bol tvoj otec. " Naozaj smeroval k tomu aby sa ním stal, a teraz pocit, že všetci zaplatili zato, že sa on cítil sebavedome, ho posunie dozadu. Otázkou ostáva, čo si z toho vezme a ako ho to nakoniec posilní.



Sú Tyler a Caroline v pohode ?
Tyler bude bojovať a Caroline tak isto v snahe pomôcť mu. Ale ako to už mnohokrát obaja dokázali, keď je situácia najzúfalešia a najextrémnejšia, nájdu si cestu aby tam boli jeden pre druhého. A myslím, že môžeme ostať pokojní, pretože toto sa zatiaľ nezmenilo.

Klaus je veľmi zlý. Josef Morgan ( " Klaus " ) povedal, že nechce aby zmäkol. Bude však musieť, v určitom bode na zachovanie jeho postavy zmäknúť ?
Krása Klausa, rovnako ako Damona, spočíva v tom, že vykonal hrozné zločiny, pretože cítil nedostatok dôvery, čo bolo výsledkom toho, že bol neustále odmietaný a zrádzaný. Nehovorím, že to ospravedňuje jeho správanie, no vplýva z jeho ľudskosti. Pokiaľ má niekto silné jadro ľudskosti, je tu pre nich nádej, ale neznamená to že sa hneď zajtra prebudia s titulom  " Muž roka ". Klaus bude aj naďalej komplikovaná postava. Rovnako ako Damon v prvej sérii, keď bol zatlačený do kúta, mlátil okolo seba a všetko ničil. To je skoro nemožné odpustiť. Ale teraz k " spaseniu " postavy Klausa - vždy sme o tom hovorili ako o dlhom procese.



Aká bude Shaneova cesta v ďalšej kapitole príbehu ?
Shane bude v ďalšej kapitole kapitánom šialeného vlaku. Predstavíme Vám viac o jeho zámeroch a o postave Silasa, ktorého stále spomína. Dostaneme sa bližšie k miestu, ktoré hľadajú a k tomu čo to znamená..vykopať Silasa aj liek, a aké to bude mať následky.

Keď ste prvýkrát predstavili April, myslela som si, žeby mohla byť novým ľúbostným záujmom pre Jeremyho. Môžeme to teraz vylúčiť, keďže vidíme, že má viac dočinenia s mytológiou a Rebecou ?
V Aprilinej súčasnej situácii, niesu ruže ani romantika na obzore :) ...

V poslednej epizóde sme mohli videť veľmi pekný moment medzi Jeremym a Bonnie. Vrátia sa späť k svojmu vzťahu ?
Pripomenulo nám to, že majú spoločnú minulosť. Bonnie je teraz Jeremyho emocionálnym meradlom a hľadanie blízkosti, ktorá sa tak náhle roztrieštila v 3.sérii , rozhodne prinesie spomienky na ich vzťah a donúti nás zamyslieť sa, či ešte existuje chodník, po ktorom by mohli spolu kráčať.

Ako sa Jeremy vyrovná s jeho loveckými túžbami ?
Počas nasledujúcich epizód bude silným strojom pripraveným na boj proti upírom, s nezvyčajným trénerom Damonom Salvatorem. Takže uvidíme srandu, aj nebezpečenstvo. Určite budú premýšľať nad tým, ako docieliť to, aby sa lovcova značka rozrástla. Damon nevypustí Jeremyho do upírieho brlohu kým nebude správne, poriadne vytrénovaný a pripravený.

Nasledujúca epizóda je ako The Breakfast Club. Kto uviazne v pasci, aké emócie to prinesie ?
Má to veľa spoločného s Rebekiným návratom. Bola nejaký čas preč, veľa toho zmeškala, preto sa bude snažiť od každého dostat informácie, aby dohnala čo sa stalo počas jej absencie. Vrátane rozchodu Stefana a Eleny, toho, že sa Elena vyspala s Damonom, puta medzi nimi, že liek ešte stále nebol nájdený - dostane z nich rôzne dôležité veci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára