piatok 9. novembra 2012

Titulky, Info

Takže, už sa nám objavili titulky, ktoré si môžete stiahnuť TU alebo TU
- Suzy
Nová časť  TU ...

Niekoľko SPOILEROV k dnešnej časti .... A prajem príjemné pozeranie :-*

Jeden zo scenáristov Narducci sa o Elene  vyjadril, že " Už nechcem aby bola len slečinka v nebezpečenstve.  Chcem aby išla von a chránila svojho brata. Čo sa stane, keď sa je brat Jeremy, alebo stredoškolská prvá láska Matt, ocitnú v nebezpečenstve ? Čo urobí Elena ? Počká kým sa zapoja všetci okolo a zachránia ich namiesto nej, alebo sa do toho zapojí sama a niečo podnikne ? "

Jej rozhodnutia v nasledujúcich častiach nebudú jednoduché, ale dostaneme dobrý dôvod nato, aby sme našej hrdinke začali opäť fandiť.

1. V jednej chvíli sa Damon a Elena ocitnú spolu na posteli. Avšak netešte sa veľmi..nebudú z toho veľmi nadšeni.
2. Caroline využije svoj "supersluch" a vypočuje si Klausa, ktorý sa vyhráža Tylerovi tým, že vie, čo sa stalo v horách medzi ním a Hayley.
3. Stefan a Elena si opäť začnú písať svoje denníky. Pravdepodobne je to prvý príznak, že sa od seba vzdiaľujú.
4. Jeremy zistí, že upíri ho opäť donútili zabudnúť, a vôbec z toho nieje nadšený. Vlastne je unavený a znechutený tým čo sa deje okolo neho a tajomstvami, ktoré mesto ukrýva. Podnikne kroky, aby od toho uchránil April.
5. Stefanova a Damonova malá hádka naberie väčšie obrátky, keď Stefan podnikne drastické kroky nato, aby ochránil tajomstvo lieku.
6. Profesor Shane má vlastný nebezpečný plán, no rozhodne chce i ochrániť Bonnie. Srtávi s ním celú epizódu a snaží sa získať svoju mágiu späť.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára