nedeľa 11. novembra 2012

Rozhovor s Julie Plec

Pred pár dňami vyšiel rozhovor s výkonnou producentkou Julie Plec a scenáristom Michaelom Narduccim, v ktorom prezradili niečo viac o 4. sérii. Rozhovor, ktorý sem hodila Miška je celkom dlhý a je to veľa prekladania, tak som Vám z neho vybrala len niečo, resp. niečo som už našla aj preložené na slovenských stránkach. Ak si tento článok chcete prečítať celý, Miška Vám sem dala odkaz. :)

Počas tohto interview hovoria o rozhodnutí priniesť nám späť reálne denníky. Od toho čím prechádza Elena, ako vplýva lovcove tetovanie na Jeremyho, ako by Elenina dilema mohla ovplyvniť jej vzťah so Stefanom a Damonom, aké dôsledky môže mať liek na upírstvo na každého v Mystic Falls, Bratstvo " Päťky " , možno sa vrátia všetci " Pôvodní " , na toto všetko sa zameriava táto séria a všetko sa odhalí v jej priebehu.

Tak ideme sa pozrieť na nejaké Spoilery.

Elena sa cíti byť dosť osamelá, pred tým mala veľmi dobré priateľstvo a vzťah so Stefanom. Mala niečo veľmi silné načo sa mohla spoľahnúť a zdieľať s priateľmi. Ale teraz sa cíti oveľa viac sama ako kedykoľvek predtým a nechce priznať pred svojimi priateľmi, že nenávidí to čím sa stala.

Stefan aj Elena si začnú pisať denník. Niečo medzi nimi nebude v poriadku, lebo niesú k sebe takí úprimní ako boli.

Takže v nasledujúcej časti bude Elena veľmi nahnevaná na Stefana.

Stefan sa bude musieť vysporiadať s tým, že niečo pred Elenou tají.

Zabitie Lovca niečo stojí a Elena sa s tým bude musieť vysporiadať. Zavedie ju to na veľmi temné miesto. No Connora sme nevideli naposledy.

Už budúci týždeň profesor Shane skríži cestu ostatným postavám a prinesie pár odpovedí.

Príbeh Tylera sa ešte len začína. Zohráva veľmi dôležitú úlohu medzi hybridmi, pretože ako jediný sa dokázal zbaviť svojho puta s Klausom. A čo sa Tyler chystá urobiť, aby začal revolúciu.

Hayley nemá žiadny ľúbostný vzťah s Tylerom. Je tam kvôli tomu, aby pomohla Tylerovi pri oslobodzovaní hybridov, to ale neznamená, že k nemu nemá silnú väzbu. Klaus si myslí, že má prevahu, a že prevzal kontrolu nad vzťahom Caroline a Tylera, keďže vie o Hayley a povzbudí ho to urobiť jeden dva kroky dopredu.

Matt a Jeremy sa zblížia, Matt pomôže Jeremymu s problémami, ktoré sa spájajú s jeho tetovaním, taktiež pomôže Elene vyrovnať sa s tým, že niekoho zabila. 

V blízkej budúcnosti určite neuvidím nikoho z " Päťky ".

Elijah sa vráti niekedy v 17. 18. epizóde. A Rebekaah v najbližšej epizóde neuvidíme.

O Jeremyho tetovaní sa rýchlo všetci dozvedia.

Nina dobrev ( Elena ) sa raz zmienila, že 2 postavy v tejto sérii zomrú, no však nieje to úplne tak. Pokiaľ niekto zomrie, nebude to bezdôvodné.

9. vianočná epizóda bude o vzťahoch, vernosti a aj pár zradách.

Po vianočnej epizóde prvykrát uvidíme Bonnieinho otca.

Kol sa objaví počas tejto série, a nebude to vo Flashbackoch.

- Suzy :)



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára