štvrtok 16. mája 2013

The Vampire Diaries / The Originals

Televízia CW predstavila svoj vysielací program na jesennú sezónu. Seriál The Vampire Diaries sa bude vysielať tak ako aj doteraz - vo štvrtok.
Spin-off The Originals je naplánovaný na utorky.




EDIT : popis 5 série TVD a 1 série The Originals

The Vampire Diaries – 5. séria
V búrlivej štvrtej sérii Upírskych Denníkov sa svet v Mystic Falls obrátil hore nohami, keď krásna a súcitná Elena Gilbertová musela čeliť jej najhoršej nočnej more – životu ako upír. Kým sa snažila ovládať svoje nové sily a ohromujúci smäd po krvi, ku Stefanovi a Damonovi sa dostala správa, že liek na upírstvo možno existuje.
Hľadanie lieku doviedlo bratov spolu s Eleniným bratom Jeremym a jej najlepšími priateľkami Bonnie a Caroline k strašnému stretnutiu so všemocným nesmrteľným Silasom, ktorý bol pochovaný spolu s liekom vyše 2000 rokov. Ale Elena nebola jediným upírom, ktorý sa opäť chcel stať človekom a otázka, kto vezme liek bola vyriešená v šokujúcom finále spolu s momentami neočakávanej radosti a vyznania pravej lásky. Seriál v piatej sérii spolu s niektorými postavami zamieri na vysokú školu, vyliečený upír sa bude snažiť prežiť ako človek a na povrch vyjde šokujúce tajomstvo Salvatorových. 

The Originals – 1. séria
Rodina je sila. Pôvodná upírska rodina si to sľúbila pred tisíc rokmi. Zaviazali sa zostať spolu navždy. Teraz, po pár storočiach, sú vzťahy v rodine zničené. Čas, tragédia a hlad po moci oddelili od seba členov Pôvodnej rodiny. Keď Klaus Mikaelson, upír a zároveň vlkolak – hybrid, dostal záhadný tip, že sa niečo proti nemu chystá vo Francúzskej štvrti New Orleans, kde sa to nadprirodzenými bytosťami len tak hemží, vrátil sa do mesta, ktoré jeho rodina pomohla vybudovať. Klausove otázky ho priviedli k stretnutiu s jeho bývalým diabolským chránencom Marcelom, charizmatickým upírom, ktorý má plnú kontrolu nad nadprirodzenými aj ľudskými obyvateľmi New Orleans. Odhodlaný pomôcť svojmu bratovi nájsť vykúpenie, Elijah nasledoval Klausa a čoskoro zistil, že aj vlkolačica Hayley prišla do Francúzskej štvrti, aby našla stopy k rodinnej histórii, ale padla do rúk silnej čarodejnice Sophie. Napätie medzi nadprirodzenými stranami blíži k bodu zlomu, zatiaľ čo Marcel úplne ovláda svojich prívržencov a vytvára pravidlá. Klaus prisahá, že získa späť to, čo už raz mal – silu, mesto a svoju rodinu. Pokiaľ čakajú, či ich sestra Rebekah opustí Mystic Falls a pridá sa k nim, Klaus a Elijah uzavrú neisté spojenectvo s čarodejnicami, aby si zaistili, že New Orleans bude zase ovládané Pôvodnou rodinou.

-Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára