streda 15. mája 2013

Rozhovor s Julie Plec

Štyria upíry, jedna čarojednica-duch a jeden ľudský milý rozohrávač maturujú na strednej škole ? Iba vo The Vampire Diaries !! Televízny Hit CW, Vám predstaví svoje obľúbené postavy ako sú pripravené prijať svoje diplomy a vyhodiť svoje maturitné čiapky do vzduchu... Všetko toto počas vysporiadania sa s vážnym nadprirodzeným šialenstvom, ktoré uvidíte už štvrtok večer v "season finale". Jeden to úplne obyčajný deň v Mystic Falls.
Prinášame Vám rozhovor s Julie Plec o finálovej epizóde, vrátane "horkosladkej" Bonnienej obete, Caroline&Klaus budúcnosti teraz, keď odišiel do spinoffu The Originals, o Elena&Katherine fight, plus vráti sa "sire-bond" do Eleninho a Damonovho vzťahu, keď urobí rozhodnutie medzi bratmi ?

Elenine rozhodnutie : Počas finále tretej série, bol vyvrcholením výber Eleny medzi dvoma bratmi. Julie Plec avizuje, že naša hrdinka, už nieje tým ľudským dievčaťom, ktoré si vybralo Stefana, predtým než zomrelo a vrátilo na naspäť ako upírka.  Julie : "Myslím, že v minuloročnom finále bolo veľmi jasné, že Elena  zápasí s pocitmi k obom bratom a je potrebné urobiť rozhodnutie o tom, čo chcela, aby jej život bol taký, aký chce a s kým chce zdieľať svoj život," vysvetľuje. "V tomto roku, mala veľmi traumatizujúcu horskú dráhu životných skúseností, a to ju zmenilo neodvolateľne a v strede toho všetkého bolo nezdolné presvedčenie, že miluje Damona, že ho miluje viac, než by kedy niekoho milovala". Avšak Julie pokračuje : "Jej boj s realnosťou "sire-bond"  znamená, že Elena nemôže veriť tomu, že jej pocity boli niekedy skutočné. A tak to bude skôr odpoveď nato, sú jej pocity naozaj pravdivé ? To znamená, že ani jej vzdialenosť od Stefana nieje reálna, nie ? Nina to zvládla skvele a bude to veľmi veľmi dobrá scéna. "

Doppelgänger Dragout : Fanúšikovia, ktorí slintajú nad možným Katherine a Elena bojom, si nebudú chcieť nechať ujsť season finale. Plec: "Od tej doby, čo sme predstavili Katherine, čakali sme na knockout, dragout Alexis a Crystal dynastie-štýl boja medzi týmito dvoma ženami a rozhodne nesklame. Nebudú tam plesové šaty a bazény, ale inak myslím, že bude spravodlivé! "



Rázcestie milencov : "Vo finále bude moment, ktorý v podstate jasne vytýči, kde sa nachádza Klaus a kde Caroline, predtým než Klaus odíjde do New Orleans za The Originals" podpichuje Plec fanúšikov tohto páru. "Skôr než úplne zatvorí všetky dvere, v skutočnosti už otvára nové. Nikdy sme nechceli ohroziť Klausa a Caroline myšlienkou, že začneme nový seriál, v ktorom by ona potencionálne nemohla byť, a tak sme urobili rozhodnutie, ako by sme mohli pokračovať v ich ceste na dobu neurčitú, k lepšiemu alebo k horšiemu, záleží  natom, či jej na ňom záleží alebo nie a potrebujeme prejsť obidovma "shows" než to zistíme." 

Pokiaľ ide o Carolininho gavaliera Tylera (Michael Trevino) Plec hovorí, že jeho budúcnosť v Mystic Falls bude riešiť." Toto je rozhodne vyriešené. Porozumieme Klausovým zámerom, ktoré sa vzťahujú na Tylera, a budeme mať pocit, že takto to bude aj v budúcnosti.

Smrť počká, ja chcem maturovať : Po jej šokujúcej smrti v minulotýždňovej epizóde Bonnien duch má vo finále dôležitú úlohu, dať späť oponu, aj keď to znamená prejsť na druhú stranu už nadobro. " Toto je pre ňu horkosladká cesta, musí sa pripraviť na svoju obeť a vie, že to bude vec, ktorá ju oddelí od jej priateľov navždy. Ale uprostred tohto všetkého je maturita. Tu sú všetci jej priatelia spolu a ona vie, že toto jej bude sakramentsky chýbať."

-Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára