piatok 4. októbra 2013

TO : 1x01 - Always and Forever


Ahojte, včera televízia CW odvysielala premiérovú časť prvej série teraz už samostatného seriálu "The Originals" (TO). Ďalšie epizódy tohto seriálu bude televízia vysielať utorkami a TVD štvrtkami. Čiže ďalšia epizóda TO bude odvysielaná utorok 8.10(u nás v stredu).

Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť TU(mp4).
Ang. Tit. si môžete stiahnuť  TU.
EDIT:
CZ Tit. si môžete stiahnuť TU
Online epizódu bez tituliek si môžete pozrieť TU (  v zozname seriálov nájdite "The Originals", keď sa Vám zobrazí video kliknite na "Close and Watch as Free User", a potom na "Start Video Now" a medzitým Vám povyskakujú reklamné okná tak si ich pozatvárajte :) a pozeráte )
Online epizódu s vloženými titulkami Vám sem pridám zajtra, alebo dnes večer, podľa toho, kedy to už bude na nete. 

1x01 - Always and Forever (Synopsis) - Klaus Mikaelson, Pôvodný upíro-vlkolačí hybrid, sa vracia do New Orleans v tomto spin-offe seriálu The Vampire Diaries – Klaus sa vrátil do vriaceho kotla nadprirodzena, ktorým je Francúzska štvrť v New Orleans – mesto, ktoré jeho rodina pomohla vybudovať pred 300 rokmi. Elijah je rozhodnutý, že svojmu bratovi pomôže a tak opúšťa svoju sestru Rebeku a nasleduje Klausa. Elijah zisťuje, že krásna a rebelská vlkolačica Hayley – Klausov jednorázový flám – padla do rúk mocnej čarodejnice Sophie Deveraux. Keď Sophie odhalí niekoľko život-meniacich správ, Elijah si uvedomuje, že Pôvodná rodina môže dostať druhú šancu na ľudskosť a vykúpenie. Klaus je však zaujatý neočakávaným stretnutím s jeho bývalým chránencom Marcelom, charizmatickým ale diabolským upírom, ktorý má teraz teraz úplnú kontrolu nad všetkými nadprirodzenými obyvateľmi New Orleans. Klaus sľubuje, že získa všetko, čo bolo kedysi jeho – moc, mesto a svoju rodinu.

Prajem Vám príjemné pozeranie... -Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára