piatok 4. októbra 2013

SYNOPSIS /2/ "The Vampire Diaries" , "The Originals"

"THE VAMPIRE DIARIES" 5x02 - True Lies



NEZVESTNÉ OSOBY: - Bez toho aby Elene povedal, že Stefan je nezvestný sa Damon obráti na šerifku Forbes kvôli pomoci pri hľadaní brata. Elena a Caroline sa snažia zistiť, kto stojí za vraždou na univerzite a nový študent z Whitmoru menom Jesse poskytne Elene záhadné informácie o profesorovi Wesovi Maxfieldovi.

Kým sa snaží Jeremy vrátiť späť k svojmu životu, je stále jediný, kto môže vidieť a hovoriť s Bonnie, ale stále ju nemôže presvedčiť, že je konečne čas, aby sa ostatní dozvedeli, že obetovala svoj život za jeho. Potom čo sa dozvedel, že Silas hľadá Katherine, Damon žiada Matta a Jeremyho, aby ju nespustili z dohľadu, ale situácia sa veľmi rýchlo vymyká kontrole. Nakoniec Nadia použije násilie, aby dala vedieť o svojich plánoch.

"THE ORIGINALS" 1x02 - House Of The Rising Son


FLASHBACK DO 19. STOROČIA: Keď Rebekah príde do New Orleans na naliehanie svojho brata Elijahu, stretne sa s Hayley, ktorá jej prezradí niekoľko neočakávaných noviniek. Rebekah je znepokojená z toho, že jej brat Klaus neplánuje nič dobré a tak hľadá pomoc u zdráhajúcej sa Sophie. Hayley je na konci s rozumom a berie všetko do vlastných rúk, ale situácia veľmi rýchlo naberie nebezpečný spád. Klaus je rozhodnutý odhaliť Marcelovu tajnú zbraň a je o krok vpred, keď dá do pohybu svoj plán. Medzitým, po hádke s Marcelom, si Rebekah spomenie na všetku zlosť a sklamanie, ktoré jej spôsoboval Klaus počas mnohých rokov. Marcel použije pomoc Daviny pri vykonávaní svojho nebezpečného plánu. Leah Pipes (Camille) si taktiež zahraje v tejto epizóde.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára