utorok 2. septembra 2014

Oficiálny popis 2. série TO

Televízia The CW zverejnila oficiálny popis k 2. sérii.

  Prvá séria The Originals priviedla najobávanejšie stvorenie na Zemi, Pôvodného upíro-vlkolačieho hybrida Klausa Mikaelsona, späť do jeho bývalého domova – zvučného a nadprirodzenom nabitého mesta New Orleans. Keď tam dorazil, jeho súrodenci Rebekah a Elijah neboli ďaleko za ním. Bol ohromený, keď sa dozvedel, že vlkolačica Hayley Marshall čaká jeho dieťa. Aj keď Elijah dúfal, že správy o dieťati môžu pomôcť obnoviť ich rozbitú rodinu, hrozilo, že iné sily ju zase zničia: menovite, Marcel Gerard, Klausov milovaný upírí chránenec, o ktorom si Pôvodní mysleli, že je dávno mŕtvy a temné tajomstvo, ktoré Marcel a Rebekah tajili po storočia. Pôvodní a Hayley sa čoskoro ocitli v krvavej vojne medzi upírmi a čarodejnicami a taktiež hrozilo nebezpečenstvo od pomstychtivej mladej čarodejnice, Daviny a Cami, študentky s bolestnou minulosťou, ktorá má prekvapivé spojenie s Klausom. Medzitým, Hayley pomohla svojej vyhostenej rodine vlkolakov vrátiť sa späť do Francúzskej štvrti, netušiac, že nemilosrdná svorka vlkov už číhala v meste a chystajú s upírmi spraviť násilný prevrat. Ako sa prvá séria chýlila ku koncu, vlkolaci porazili komunitu upírov, kým sa čarodejnice pokúsili o vražedný útok proti novonarodenej dcére Klausa a Hayley.
         V druhej sérii nájdete našich hrdinov ako sa prispôsobujú novému statu quo s tým, že mesto teraz kontrolujú vlkolaci a naokolo číha nespočetné množstvo hrozieb. Aj keď sa Klaus a Hayley zaviazali k tomu, že spravia všetko preto, aby z New Orleans urobili bezpečné mesto pre ich dcéru Hope, taktiež musia zápasiť so svojimi vnútornými démonmi. Ako sa Hayley prispôsobuje životu hybrida, ochromí ju zlosť a depresia po tom, čo sa musela rozlúčiť so svojou dcérou, a Klaus, ktorý teraz potrebuje svoju silu viac, než kedykoľvek pred tým, sa ocitá oslabený, keďže vlkolaci používajú mesačné prstene, ktoré sú spojené s jeho krvou. Elijah, ktorý je izolovaný od utrpenia svojej rodiny, sa pokúsi zničiť Francescu a jej zradných vlkolakov s pomocou Marcela a jeho obnovenej komunity upírov. Aj napriek nebezpečenstvu v meste, Cami pokračuje vo svojom štúdiu a živote, aký chcela viesť pred tým, než stretla Klausa, ale vlkolaci vo štvrti nie sú jedinými nepriateľmi, ktorí zabraňujú mieru v New Orleans.
Bez Klausovho a Elijahovho vedomia, sa zo záhrobia vrátili ich nemilosrdní a nevyspitateľní rodičia. Aj keď je ich otec, Mikael, pod kontrolou Davininej mágie, stále má v úmysle zabiť Klausa – aj keby musel prejsť cez Davinu. Inde ich matka, ktorá obýva telo dospievajúcej čarodejnice, naberá na sile vďaka zhubnej a zvrátenej láske k svojim deťom a vymyslí znepokojujúci plán ako zjednotiť jej rozbitú rodinu. Tento plán však zahŕňa nevýslovné utrpenie nie len pre Pôvodných súrodencov, ale aj pre všetkých ich blízkych.

Zdroj : http://www.the-vampire-diaries.org/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára