utorok 18. decembra 2012

Spoiler ( TVGuide,TVline )

Dajú sa Bonnie a Jeremy opäť dokopy ?
Niesi jediná, ktorá si všimla tie ukradnuté pohľady počas minulej epizódy. "Táto epizóda bola aj nostalgickou spomienkou nato, že sú medzi nimi ešte nevyriešené city." hovorí výkonná producentka Julie Plec " Bola medzi nimi láska a možno aj záblesk nádeje na niečo viac."

Chceme aby sa Katherine vrátila. Je nejaká šanca, že by sa nám to mohlo splniť ?
" Táto unikajúca líška číha v tieňoch " hovorí Julie " ale ostá va skrytá. " Vzhľadom na Klausovu prítomnosť v meste je to dosť obtiažne, no uvidíme či budeme schopní ju opäť priviesť do Mystic Falls.



Niečo o TVD ?

Boli ste niekedy na miestnej diskotéke, kde sa jazdí na korčuliach ? Pretože tam práve možno smerujeme. Zatiaľ nič nieje isté no, píše sa scenár, ktorý nás zavedie do 70. rokov v New York city. ! Všetko sa môže zmeniť, no je to obdobie, ktoré sme dosiaľ nepreskúmali a mohla by to byť zábava " hovorí Julie Plec. A rozhodne to bude zahŕňať aj našich bratov Salvatorových.


... - Suzy :)



Nejaký spoiler o Klausovi?
Pripravte sa na veľkolepé stretnutie Klausa a…Shanea! Dúfam, že ste si nemysleli, že títo dvaja by sa nikdy nemohli stretnúť tvárou v tvár? Ani po tom, čo sa Klaus dozvedel, že to Shane je zodpovedný za plán zabiť 12 hybridov? Áno, je poriadne naštvaný. Dávaj si na seba pozor, Shane!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára