nedeľa 16. decembra 2012

Interview s Julie Plec, TVLine

Julie Plec, výkonná producentka sa opäť vyjadrila k udalostiam, ktoré sa udiali v minulej epizóde...k smrti Tylerovej mamy, k Hayleynej zrade, k putu oddanosti medzi Damonom a Elenou a tiež k lieku na nesmrteľnosť a hneve Rebekaah...

Otázky kládli novinári TVLine.

Prečo bolo potrebné aby sa Carol Lockwood stala veľkou obeťou ?
Rozhodne sme mali pocit,že dôsledkom revolúcie by mala byť smrť toho kto ju riadil, alebo osoby jemu blízkej. Tyler alebo jeho matka. Niekto musel zaplatiť.

Nevideli sme Tylerovu reakciu na jej smrť. Ako sa s tým vysporiada ?
Ďalšia epizóda sa začína po uplynutí nejakého času a uvidíme, že Tyler to nezvláda veľmi dobre. Uzavrie sa do seba, potláča žiaľ, hnev, vďaka čomu bude ťažké pomôcť mu. Bude to smutné pre Caroline, keďže mu chce pomôcť.

Nechá Tyler Hayley po zrade len tak odísť ?
Prvou vecou, ktorú chcel urobiť bolo ísť tam a zastaviť Klausa. Samozrejme, ako sme videli už bolo neskoro. Ak by sa mu potom poradilo nájsť Hayley, pravdepodobne by jej dal okúsiť svoje pocity a vyrval je srdce z tela. Ona však utiekla. Nejakú dobu ju neuvidíme.

Klaus v tejto epizóde spravil pár strašných vecí ( stručne povedané ), ako to ovplyvní jeho rodiaci sa " takmer vzťah " s Caroline ?
Bude to určite veľkou prekážkou. Nemyslím si, že sa Caroline pozrie svojim zvodným pohľadom na neho tak skoro. Videli sme však, že Klaus si vždy nájde spôsob ako sa ľuďom dostať pod kožu. Nepovedala by som, že sme chémiu medzi nimi videli naposledy.

Pokiaľ ide o Elenu. Je puto oddanosti naozaj zlomené ?
Nie. Damonova voľba slov skutočne vyjadrovala, čo vtedy chcel. Mohol ju oslobodiť a povedať : 
" Nikdy ma znovu neuvidíš, neprehovoríš so mnou ani na mňa nepomyslíš. ". Mohol spraviť všetky tieto veci. Namiesto toho ju len poslal späť do Mystic Falls. Ona ho musela počúvnuť, a vrátiť sa. Bude sedieť doma a rozmýšľať, čo robí Damon. On bude sedieť v dome pri jazere a ľutovať svoje rozhodnutie, s tým že to bolo rozhodnutie ktoré musel spraviť. Bude tam veľa smutnej túžby.


Elenine city k Damonovi, aj napriek putu môžu byť ešte stále skutočné ? Dostaneme odpoveď ?
Pokiaľ puto oddanosti bude existovať - čo bude dovtedy, kým je Elena upír - si budeme klásť túto otázku. Ale súčasťou Eleninej cesty bude bude aj jej snaha prísť na kĺb svojim citom a vyjadriť ich Damonovi. Elena si v podstate myslí, že to čo cíti je skutočné. Má pocit, že má dôkaz, že žiadne puto by medzi nimi nevzniklo keby tam nebol určitý druh lásky. Je to príbeh o dvoch osobách , ktoré vedia, že by nemali byť spolu. Oni naozaj chcú byť spolu .Takže, čo majú robiť ?

Zaujala ma jedna vec, ktorú povedal profesor Shane o lieku na nesmrteľnosť. Ak sa niekto stane z upíra opäť smrteľným, nemal by byť mŕtvym ?
Všetky tieto rozhovory o lieku by mali prinútiť divákov klásť si otázky ako : " Čo to znamená ? V akej forme to bude ? Čo sa stane ľuďom ktorí ho zoberú ? Môže to byť použité ako zbraň, alebo ako darček :) ? Táto situácia má veľa možných východísk a my chceme aby sa ľudia naďalej pýtali.

Ďakujeme Bohu zato, že April konečne vytiahla dýku z Rebekaah. Ale čo bude robiť s novými informáciami, o ktorých sa dozvedela?
April bude jednou z osôb, pri ktorých sa každých pýta, prečo ste ju sakra nechali žiť ? ( smiech )
Je nahnevaná a cíti sa manipulovaná a sklamaná. Nebude to brať na ľahkú váhu. V ďalšej epizóde bude robiť menšie problémy.

Môžeme si len predstavovať , ako veľmi bude Rebekaah naštvaná po tom, čo bola znova prebodnutá dýkou...
Rebekaah ktorá je kráľovnou zrady, privedie svoju pomstu do dokonalosti a niektorí naši hrdinovia dostanú poriadne krutú lekciu.

Pôjde po Klausovi ?
Nie. Klausa si nechá na iný deň. Najprv pôjde po Stefanovi.              ...-Suzy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára