streda 5. decembra 2012

Elena & Damon (Spoiler)


Minulý týždeň boli fanúšikovia Vampire Diaries vystavený veľkej emocionálnej bombe – Damon a Elena sa spolu konečne vyspali. Avšak, o pár sekúnd prišlo šokujúce odhalenie – Elena je pripútaná k Damonovi, čo mohlo alebo nemuselo byť príčinou jej náhleho romantického a sexuálneho vzplanutia. Určite by ste chceli vedieť či sú Elenine city naozaj skutočné a tu je zopár otázok a odpovedí na túto tému od výkonnej producentky Julie Plec.

Naozaj je Elena zamilovaná do Damona? 
 Títo dvaja si budú klásť túto otázku. Damon, ktorý je zvyknutý na odmietanie, sa na to bude pýtať oveľa viac než Elena, ktorá zaujme veľmi pevné stanovisko ohľadne svojich citov.

Kedy sa o tom Elena dozvie?
 V ďalšej epizóde.

Je tam nejaká reálna nádej, že sa z Eleny a Damona stane naozajstný pár?
 Záležitosť s pripútaním ich prinúti hlboko analyzovať pocity, ktoré k sebe cítia. Budú sa ich snažiť definovať a obhájiť. To ich môže urobiť silnejšími než kedykoľvek pred tým, alebo rozdeliť.


Ako bude Stefan reagovať na skutočnosť, že Elena je pripútaná k Damonovi?
 Pre Stefana sa šok zmení na nádej, pretože mu to pomáha objasniť to, prečo sa z Elenou tak odcudzili. Ale pozrieme sa tiež na to ako bude Stefan nachádzať svoju vnútornú silu a znovu si určí svoje priority.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára