streda 2. apríla 2014

Matt Roush o Claire Holt v The Originals

Prednedávnom som videl jeden článok týkajúci sa Claire Holt a toho, že jedného dňa sa do The Originals vráti. Spolu s faktom, že postava Danielly Pineda bola taktiež zabitá, nebude mať tento fakt vplyv na úpadok šou?
- Čo sa týka The Originals môže vlastne v tejto šou niekto len tak zomrieť? Strata Rebeky je pomerne významná rana, i keď sa okrem Holt nachádza v šou veľa atraktívnejších postáv. Ako Holt sama uviedla teraz si berie oddychový čas a nie je žiadny dôvod nemyslieť si, že by sa nevrátila do New Orleans alebo Mystic Falls. Keď to bude dej požadovať, vráti sa.

Máte nejaké správy o Claire Holt z The Originals? Naozaj si berie iba pauzu, alebo to povedali iba kvôli tomu, aby sa fanúšikovia cítili lepšie?
- Neviem o nič viac než bolo doposiaľ zverejnené. Toto nie je klebetný krúžok, ale som si vedomý toho čo naznačujete, či nie je nejaká zlá krv medzi ňou a producentmi. Oni sa však vyjadrili, že keď bude Holt pripravená vrátiť sa späť s radosťou ju privítajú. Zdá sa, že k odchodu mala aj jeden motivujúci faktor a myslím si, že to bol hlavný dôvod prečo si prestávku v prvom rade vzala.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára