sobota 28. decembra 2013

Spoilers

Rozišiel sa Damon s Elenou nadobro? A znamená to, že sa nám obnovil milostný trojuholník?
 Ich vzťah nie je ukončený! “Nenazvala by som to zrovna obnovením trojuholníka,” hovorí výkonná producentka Caroline Dries. “Seriál je dobrý v tom, že v ňom nejde len o unáhlené rozhodnutia, vďaka ktorým zrazu človek prestane toho druhého milovať.
Damon a Elena k sebe cítia hlboko zakorenenú lásku, čomu sa nedá len tak otočiť chrbtom. Elena bude Damona milovať stále, či sa budú hádať alebo rozchádzať. V nasledujúcich epizódach ich však čaká obrovská prekážka, ktorá je väčšia ako nejaké hádky.”
Čo čaká Bonnie, keď je teraz kotvou pre Druhú stranu?
 Veľké problémy, prezrádza výkonná producentka Caroline Dries. “Súčasťou jej osobnosti je teraz to, že musí niesť tento kríž,” hovorí Caroline. I keď to zatiaľ vyzerá tak, že prechod každej nadprirodzenej bytosti zvláda dobre, títo nečakaní návštevníci pre ňu “môžu začať byť problémom.” Aj vzťah bývalej čarodejnice s Jeremym bude čeliť istým prekážkam. “Žiadny vzťah v tomto seriáli nie je v bezpečí. Čaká ich zopár prekážok.”

spoileri pre 100 epizódu
Prechádzka životom Kateriny Petrovej
 Ian Somerhalder pre Alloy Entertainment prezradil: “Je to skutočne dynamická epizóda – stane sa v nej toho skutočne veľa. Zistíme v nej o Katherine mnoho nových vecí a myslím si, že Elena, Damon aj Stefan budú mať odlišné názory, ako sa s ňou vysporiadať. Damon ju chce mŕtvu, pretože mu spôsobila veľmi veľa bolesti.” Vzhľadom k tomu, že sa bude táto epizóda točiť okolo Katherine – a všetkých jej hriechov a priestupkov – môžeme očakávať jeden alebo dva flashbacky? Dúfajme, pretože jedno vieme na isto – nikto nenosí hodvábne spodničky lepšie ako Lady Pierce!
Elena Augustiniánskym upírom
 Nemajte strach, slečna Gilbertová je v bezpečí… zatiaľ. Caroline Dries sa vyjadrila, že “bolo naozaj zložité vizuálne rozpovedať tento príbeh, avšak diváci mohli vidieť, že po tom, ako injekčná striekačka padla na zem, bola stále plná, takže je Elena v bezpečí.”
Pripravte sa na nádherné stretnutie
“Myslím si, že ak vás tento seriál baví a milujete postavy – či už minulé alebo súčasné – naozaj by ste si mali zaobstarať vreckovky,” varoval Paul Wesley. “Povedal by som, že najväčšou vecou bude, že uvidíme krásne stretnutie. Viac už nepoviem.” Ale my áno! Michael Trevino vyzradil, že sa “bude možno objavovať mnoho tvárí z minulosti” a že “skvelí scenáristi prišli na to, ako napasovať všetkých do jednej epizódy a stále zachovať zmysel príbehu.” Podľa Stevena R. McQueena uvidíme “je
dnu konkrétnu scénu, ktorú bolo zábavné nakrúcať, pretože len zriedkavo pracujeme všetci v jeden deň a práve tento deň bol vyhradený na nakrúcanie jednej scény.”
O rozchode Deleny
“Vtipné je, že 100. epizóda začína na druhý deň po tom, ako sa to stalo. Uvidíme, ako sa s tým obaja vyrovnávajú. Bude to zábavný začiatok epizódy,” prezradila Caroline Dries a dodala, že sa “pozrieme bližšie na túto hádku, tento rozchod a Damon dostane bratskú radu, ktorá ho navedie správnym smerom.”
Beremy zažije vo vzťahu napätie
 Bonnie a Jeremy síce strávili posledné týždne vášnivo, avšak ako každá šialene zamilovaná dvojica v seriály, zažijú pár prekážok. “Bonnie bude skúšaná ako kotva. Zatiaľ vyzerajú vo vzťahu štastní, no v ďalších epizódach ich bude ohrozovať niekto tretí,” hovorí Caroline Dries. “Dôvodom, pre ktorý sa v minulosti rozišli, bolo to, že Jeremy podviedol Bonnie s Annou, no nikdy tento problém podrobne nevyriešili. Rozišli sa, obaja umreli a teraz sú opäť spolu, takže pocity neistoty budú v ich vzťahu pretrvávať.”
Potenciálny milostný vzťah pre Matta Donovana?
 Caroline Dries prezradila zopár zaujímavých náznakov o budúcnosti nášho modrookého krásavca. “Matt je voľný, takže je tu vždy tá možnosť, avšak teraz sa rozvíja určitý vzťah medzi ním a Nadiou. Jeho náznak sme videli už v premiérovej epizóde a teraz sa k nemu opäť vrátime. Je to medzi nimi veľmi komplikované, pretože Matt má veľké srdce a je človekom, zatiaľ čo Nadia má jasný plán a pokiaľ by ho mala raniť alebo zradiť, nezaváha a spraví to.”
Záhadný pán Enzo sa vracia
 Našťastie tohto okúzľujúceho, tmavovlasého krásavca budeme vídať aj v nasledujúcich epizódach. Podľa Caroline Dries “bude diablom na Damonovom pleci.”
Caroline spraví obrovské rozhodnutie
 Týka sa to návštevy New Orleans a toho, aby jej Klaus ukázal svet? Caroline Dries opäť prezrádza: “V 100. epizóde sa Carolinina dejová linka rozvinie, pretože sa bude musieť pre niečo rozhodnúť a toto rozhodnutie ju bude sprevádzať po 2 epizódy. Viac naozaj prezradiť nemôžem, pretože je to zábavné prekvapenie.”
Zdravíme, Smrťka

“Smrť klope v 100. epizóde na okno, no neprezradím, či bude úspešná a ani o koho pôjde,” hovorí Caroline Dries. Keďže sa 5.11 volá “500 Years Of Solitude”, povedzme krátku motlidbu za Katherine Pierce. Kto vie, či prijme Nadiinu ponuku a prevtelí sa do niekoho iného…

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára