nedeľa 29. decembra 2013

Just Jared - Kat Graham

V The Vampire Diaries sme videli mnoho prekvapivých vzťahov za posledných 5 sérií, ale zatiaľ sme ešte nepreskúmali možnosti Bamona - Damon a Bonnie. A ukázalo sa, že The Vampire Diaries hviezda Kat Graham je fanúšičkou Bamona.
Keď sa Just Jared spýtal 24-ročnej herečky s kým by chcela mať sexi scénu, tak Kat odpovedala:,,S Ianom Somerhalderom," .
Dodala: ,,Všetci si povedia, že je to preto, že je sexi. Ale je to vlastne preto, že pracujeme rovnakým spôsobom s (učiteľkou herectva) Ivannou Chubuck a myslím, že ako herci by sme mali urobiť niečo zaujímavejšie. To je jediný dôvod."
Damon a Bonnie vždy mali sporné názory...on je upír, ona je čarodejnica - sú predurčený k tomu, aby sa nenávideli. Ale v priebehu sérii si obaja prešli cez to, aby sa chceli vidieť navzájom mŕtvy až k pomáhaniu si, aby prežili . V tejto sérii Damon zašiel do rôznych extrémov, aby dostal Bonnie späť z druhej strany. Samozrejme, že to urobil pre Elenu, ale je to pokrok, však?
V knižných sériách The Vampire Diaries, Damon a Bonnie zdieľajú veľmi hlboké spojenie, takže je ľahké pochopiť, prečo fanúšikovia Bamona tak silno veria v teno vzťah. A keďže sa Stefan dostal tak blízko ku Caroline, myslíme si, že je čas, aby si Damon našiel svojho najlepšieho priateľa (prepáč Ric) a Bonnie sa javí ako najlepší výber. Jej racionálna a pokojná povaha by sa dokonale hodila k Damonovému iracionálnemu a výbušnému správaniu. Hej, hovorí sa, že protiklady sa priťahujú, však?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára