streda 13. novembra 2013

The Originals : Michael Trevino (Spoilers)

Michael Trevino, ktorý doteraz stvárňoval postavu Tylera Lockwooda v The Vampire Diaries, a ako prvý z tohto seriálu sa objaví aj v spin-offe The Originals, poskytol rozhovor pre portál TVGuide.

Tylerov posledný plán Klaus zmaril. Bude jeho nový plán šokujúcejší?
 Klaus rozhodne šokovaný bude, pretože tentokrát sa k nemu Tyler prikradne a zaútočí. Naposledy zahŕňal jeho plán hybridov, keď sa snažil vytvoriť si armádu a byť bojovníkom. Teraz je jeho taktika skôr psychologického charakteru, pretože prichádza s určitými informáciami aj o Hayleyinej minulosti, s niečím, čo o nej ešte nevieme… a ovplyvní to mnohých.
Ako bude vyzerať vzťah medzi Hayley a Tylerom, keď sa opäť stretnú?
 Nebude to dobré. Zradila ho a Tyler skutočne prichádza do New Orleans v role zloducha.
Definitívna pomsta Klausovi môže predstavovať zabitie Hayley aj jeho dieťaťa. Myslíte si, že je Tyler skutočne až taký zlý?
 Áno. Tyler bol vždy obklopený smrťou – Klaus zavraždil jeho matku a bola to tak trochu aj Hayleyina chyba. Takže je tá zloba v ňom? Určite je.
Čo prinúti divákov, aby teraz, keď vchádza do Klausovho teritória, držali Tylerovi palce?
 Spomínam si na Tylera z 1. série The Vampire Diaries, keď ho ľudia nemali radi, pretože bol jednoducho zlý a úbohý. Teraz má svoj vlastný príbeh a vieme, prečo je taký agresívny. A práve vďaka tomu, že vedia, čím si musel prejsť, ho nebudú nenávidieť až tak veľmi.
Ako ste sa cítili, keď ste zistili, že Tyler a Caroline sa definitívne rozídu?
 Bolo smutné, že všetky Tylerove príchody a odchody boli mimo jeho kontroly. Toto je však prvýkrát, kedy sa Tyler rozhodol a odišiel s tým, aby dal veci do poriadku a vyrovnal sa so svojím životom.
Teraz, keď The Originals dostali celú sériu, znamená to, že vás uvidíme v seriáli viac?
 No, určite viac, ako bolo pôvodne zamýšľané, no ešte sa na tom pracuje. Neviem, či budem prechádzať medzi oba seriálmi (TVD a TO), alebo nie.
(zdroj: http://www.the-vampire-diaries.org/)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára