piatok 8. novembra 2013

E!Online (Spoiler)

Na portáli E!Online mohli diváci v predchádzajúcich dňoch hlasovať za Najlepší televízny pár všetkých čias a rozhodnúť tak, či túto anketu vyhrajú Elena s Damonom z TVD alebo Rachel a Finn zo seriálu Glee. Aj keď iba s 3% rozdielom, ale predsa, vyhrala Delena! Redaktori z E!Online tak rovno na oslavách 100. epizódy vyspovedali Iana Somerhaldera (Damon) aj Ninu Dobrev (Elena/Katharine/Amara). Zopár informácií o nasledujúcom vývoji seriálu povedala aj výkonná producentka, Julie Plec.

“Je to šialené!” povedala Nina na margo víťazstva. “Fanúšikovia Deleny sú neskutočne vášniví a až fanaticky milujúci Damonovu a Eleninu chémiu ako aj ich vzťah, že sme naozaj nesmierne polichotení a nadšení. Je to naozaj úžasné!”
So smiechom dodáva: “Trošku ma to víťazstvo aj mrzí, ak mám byť úprimná. Ricky a Lucy predstavujú dokonalú dvojicu, takže sa cítim, akoby sme im túto prednosť ukradli. Zaslúžia si to, sú omnoho ukážkovejší. Vyrastala som so seriálom I Love Lucy, tak som možno trochu zaujatá.”
 “Páry, s ktorými sme súťažili, sú celkom fenomálne” hovorí Ian. “To, že čokolvek, čo Damon s Elenou robia, oslovuje fanúšikov tak veľmi, je skvelé a sme vďační, že sme tento titul získali!”
Ian zavtipkoval: “Viete, kto vyhrá ďalšiu anketu o najlepší pár na televíznych obrazovkách? Bude to Klaus a Elijah. Stefan a Damon sú už opozeraní. Robia to už len raz ročne ako manželia.”
Výkonná producentka, Julie Plec, je takisto pochopiteľne nadšená, a dodáva, že je príjemne prekvapená, pretože: “Bola to brutálna súťaž!” Čo sa týka Damonovej a Eleninej budúcnosti, Julie prezrádza: “Diabolská kombinácia blaženého šťastia a desivé romantické prekážky.”
“Damon sa vydá na temnejšiu cestu,” vysvetľuje Ian. “Vzťahy sú ťažké aj v reálnom živote, nie to ešte v Mystic Falls. Keby ste boli v Mystic Falls šťastní, nebolo by to dramatické a keď to nie je dramatické, nie je to televízna šou.”
“Je to ťažké ako pre Damona, tak aj pre Elenu,” dodáva. “Je to starý scenár: dievča odíde na vysokú školu, chlapec zostane doma, každý z dvojice je inde. A povedzme si jednu vec – on má 177 a ona 18. Je to vážne veľký vekový rozdiel. Zatiaľ čo Elena je úžasná mladá žena, udržať tento vzťah je skutočne náročné.”
Nina o vzťahu Damona a Eleny prezradila: “Vzťah, kde je prítomný ex-priateľ je ako slon v porceláne. Vaša drahá polovička stále pochybuje. Môže povedať: ‘Jasné, je to v pohode,’ no stále jej to bude behať po rozume a u Eleny a Damona je to nejak podobne. Damon predstiera, že mu to nevadí, no nemôže sa tváriť, že na to nemyslí a nevie, čo počul alebo videl. Stále to bude v pozadí jeho mysle, takže tam vždy bude určité napätie.”
Na to, či Aaron a Elena budú mať v budúcnosti romantické spojenie, Nina povedala: “Uvidíme, no je jasné, že majú podobnú minulosť a vedia sa do toho druhého vcítiť. Obaja stratili a stále strácajú veľa, takže si myslím, že sa spoja práve vďaka tomu.”


Redaktori z E!Online prezradili, že Nina mala na natáčaní naozaj hektický deň a mali zakázané z nej odfotografovať čo i len kúsok, pretože by to bol obrovský spoiler.
(zdroj: http://www.the-vampire-diaries.org)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára