pondelok 27. januára 2014

TvLine: Julie Plec (Spoilers)

Predpokladáme, že Katherine čakajú rôzne šialené hry.
Julie Plec: Je to typický krok mrchy Katherine Pierce a bude sa tak správať práve kvôli svojej náture (smiech). Nedá sa byť takou tvrdou bez boja a ona bojuje. Ako už vieme, Katherine sa páči Stefan. Hneď po tom, ako si Damon a Elena priznali, že sú pripravení bojovať za svoj vzťah, Elena stratí kontrolu nad svojím telom. Katherine sa bude snažiť prísť na to, ako vymazať Damona so svojho života nadobro. Domino efekt všetkých jej skutkov však bude hrôzostrašný, tragický a záhadný. Skutočne začne ľuďom kaziť životy všetkými možnými spôsobmi.
Kto bude mať najväčšie podozrenie, že sa s Elenou niečo deje?
Julie Plec: Všetci budú v nejakom momente podozrievaví. Otázkou však je, ako dlho niekomu potrvá, kým na to príde? A keď na to prídu, koľká škoda bude napáchaná?
Ako bude reagovať Damon, ktorý bol len pred malou chvíľou Eleniným priateľom?
Julie Plec: Je pripravený ísť vpred a spraviť všetko pre to, aby si získal Elenu späť, preto zo začiatku nevie pochopiť, prečo mu nedvíha telefón (smiech). Takže ďalšia epizóda sa bude od toho vyvíjať. Damon sa však snaží dokázať Elene svoju nehynúcu a večnú lásku tak veľmi, ako sa ona (ako Katherine) snaží vymazať ho zo svojho života.
Caroline a Klaus do toho konečne skočili – avšak len vďaka Klausovmu sľubu, že sa už nikdy nevráti. Skutočne je medzi nimi koniec? Bude sa cez to Caroline vedieť preniesť?
Julie Plec: Myslím si, že obaja sa cez to prenesú, pretože sa musia vysporiadať s inými životmi a povinnosťami. Caroline Klaus vždy priťahoval, čo ju desilo… a teraz, chcela práve toto. Jednala na základe svojich najzákladnejší pudov a snažila
dostať niečo zo svojho systému. Pre Klausa je to, ako vieme, niečo, po čom vždy túžil, no má povinnosti a život, pre ktoré sa musí vrátiť do New Orleans.
A Tyler sa vrátil. Bude sa Caroline kvôli tomu trápiť?
Julie Plec: Čo je pre ostatných radostná správa, že sa Tyler vrátil domov živý a zdravý, pre Caroline je to najhoršie načasovaná vec na svete. Bude sa musieť vysporiadať s tým, že sa oddala svojim citom ku Klausovi.
V 100. epizóde sme videli zopár Pôvodných upírov. Uvidíme túto sériu ešte nejaké prechody medzi seriálmi?
Julie Plec: Nie je to niečo, čo by sme mali vopred naplánované. Keď sa niečo objaví a cítime, že by to bolo vhodné a užitočné pre postavy a nie je to nelogické, sme tomu otvorení. Nateraz s tým však nepočítame.
A čo čaká Bonnie?
Julie Plec: Začne prenikať do plánov Cestovateľov. Takisto stretneme nejaké nové čarodejnice, ktoré sa o ňu i napriek tomu, že už nedokáže čarovať, začnú zaujímať. Ako sa budeme blížiť ku koncu série, stane sa Bonnie neoddeliteľnou súčasťou nielen v záchrane seba samej a jej priateľov pred nebezpečenstvom, no aj v záchrane sveta a všetkých v ňom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára