nedeľa 15. júla 2012

Panel TVD na Comic Cone 2012


Čerstvé scény | I keď sa natáčanie štvrtej série len začalo, fanúšikom boli premietané prvé (veľmi) stručné  zábery z budúcich udalostí. V jednej scéne Damon prirazil Matta k stene (pravdepodobne preto, že bol nahnevaný, že prežil autonehodu), zatiaľ čo v druhej horší z bratov Salvatorovcov hovorí Stefanovi: “Teraz má svet o jednoho rozhodcu viacej. Bravo braček. ”
Informácie o 4. sérii | “Všetko mi jednoducho pripadá tak svieže, nové,” povedala davu výkonná producentka Julia Plec. “Je to tak ako predtým, ale tiež je to iné. Je tam veľa hlbokých, emocionálnych a zamotaných vecí.” Štvrtá séria sa bude tiež viacej zaoberať čarodejníctvom, konkrétne, kto naučil pôvodnú čarodejku Esther všetko čo vedela.
Upírka “Elena bola drsné dievča a teraz je drsné upírie dievča, ktoré sa vie o seba postarať,” povedal Ian Somerhalder. “Bude to naozaj zaujímavé pridanie dynamiky do vzťahu [Stefan, Damon and Elena] … a myslím, že sa budú musieť veľa naučiť vo veľmi krátkom čase.” Pokiaľ ide o hranie novo premenenej Eleny, Nina Dobrev vraví: “Ako rozlíšite Elenine ľudské ja od upírieho? Bude to veľmi ťažké a veľmi to bude záležať na jej skúsenostiach. … Všetko bude znásobené a ona bude stále bojovať s tým čím sa stala. ”
Späť na začiatok Dni kedy sa snažil byť Damon lepším človekom sú preč. “Snažil sa,” pokrčil ramenami Somerhalder. “Pokúšal sa byť niekým, kým ho ľudia chceli mať. Ale faktom zostáva, že on taký nieje.” Damon by v podstate povedal: “Spravil som všetko čo ste chceli a nefungovalo to … A ak sa vám to nepáči, môžete sa ísť bodnúť.”
Niečo o žene v uniforme… Zach Roerig by chcel pre Matta novú romantickú známosť. “Myslím, že šerifka Forbesová by bola dobrá partia,” zažartoval si.
Úžasná Katherine  | Plec sa rozhovorila o svojej milovanej zápornej Katherine “ona neukáže svoju pravú tvár, pokiaľ pre ňu bude Klaus hrozbou.” Ale kedy sa to stane … na to si budeme musieť počkať a uvidíme.
Známe tváre | I keď je Matt Davis momentálne zaneprázdnený, do TVD sa ako Alarick vráti. “Určite sa vráti,” uisťuje nás Julia Plec. “Nikomu sa nám nepáči žiť bez Matta Davisa v našej filmovej rodine. Takže jeho návrat je možný a určite by sme ho všetci uvítali. Okrem toho sa vráti aj Torrey DeVitto, ako Meredith.”

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára