pondelok 21. mája 2012

Pohľad do minulosti (2) – 1×02 Night of the Comet


17.9.2009 bol odvysielaný druhý diel seriálu The Vampirie Diaries, ktorý niesol názov Night of the Comet (Noc kométy). Tento diel dosiahol veľmi peknú sledovanosť: 3,76 mil. divákov.

Zoznam piesní:

Metric “Help I’m Alive”
Mat Kearney “Closer to Love”
The Dead Weather “Hang You from the Heavens”
Gossip “Heavy Cross”
Neko Case “I’m An Animal”
Dragonette “I Get Around”
We Were Promised Jetpacks “Conductor”
Peaches “Mud”
Earlimart “Interloper”
Sara Bareilles “Gravity”

Čo sa tam udialo:

V minulej epizóde sa nám s ľahkosťou predstavili všetky postavy. V tejto epizóde sme sa dočkali trošíčku bližších detailov z ich životov. I keď veľa toho zostalo utajeného. Dozvedeli sme sa meno Stefanovej expriateľky, Elena sa stretla s Damonom, z čoho Stefan samozrejme radosť nemal. Stefan sa snažil zahľadiť spory potom ako na konci minulého dielu Damon pohrýzol Vicky. Tu nás scénaristi oboznámili s faktom, že Damon je proste silnejší ako Stefan.
Elena sa pokúšala vybudovať vzťah so Stefanom, i keď jej to veľmi nevychádzalo, ale na konci mala šťastie a dočkala sa prvého bozku od upíra.
No a to je asi tak všetko dôležité :)

Anketa:

Vyberte najlepšiu scénu z druhej epizódy z nasledujúceho zoznamu a potom zahlasujte v ankete. (keď kliknete na názov scény, prepne vás to na youtube, kde si danú scénu môžete pozrieť.)
Caroline + Elena (túto scénu som zase nenašla :( ale bolo to skoro na začiatku ako boli Elena, Caroline a Bonnie v Grille a Caroline povie Elene: Je to jednoduché. Chlapec má rád dievča, dievča má rado chlapca. Sex)
Anketu nájdete vpravo na strane pod kecáčikom.

Na koniec:

Najlepšou scénou z prvej epizódy prvej série sa stáva scéna:
za ktorú si zahlasovalo 22 ľudí (čo bolo 45,83%)
Takže čo dodať prajem pekné čítanie :D

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára