streda 14. mája 2014

The Originals-Info-1x22

Ahojte. Dnes (resp. včera) odvysielala CW TV posledný diel 1.epizódy The Originals.


EDIT:

Online epizódu (bez titulkov) nájdete TU

Epidódu na stiahnutie (bez titulkov) nájdete TU

utorok 13. mája 2014

The Originals-Spoiler o veľkom finále

Máte čokoľvek o The Originals? Je to moja obľúbená šou a potrebujem nejaký spoiler.
- Mali sme šancu pohovoriť si s Josephom Morganom a keď nanešťastie nemohol prezradiť veľa o tom čo sa blíži, bol schopný nám aspoň povedať, že ak ste si mysleli, že minulá epizódy bola bláznivá, tak finále ju "predčí oveľa viac." Tento krásavec nám odhalil:" Je to veľká a desivá epizóda," čo dáva zmysel, pretože túto epizódu režíroval ten istý chlapík, ktorý mal na starosti aj desivé scény z nemocnice túto sezónu. "Nemyslím si, že budete sklamaný," sľubuje Morgan. "Rozlúčime sa naozaj s veľkou silou."

pondelok 12. mája 2014

The Vampire Diaries-5x22-Extended Promo


Marcos: Myslíš, že mám strach z upírov?
TENTO ŠTVRTOK...
Damon: Ďaľšia úloha-masová vražda
...VO FINÁLE THE VAMPIRE DIARIES...
Damon: Pod mestom vedie obrovský plynovod.
Elena: Nevyhodíme naše mesto do vzduchu...
...JE ČAS ZNIČIŤ 
Liz Forbres: Necítíš plyn?
...CELÉ MESTO
Damon: Projekt "BUM" potrebuje, aby niekto spustil explóziu.
Elena: Šoféruj!
Damon: No tak!

The Originals-1x22-Synopsis

Matka a dieťa v ohrození - Ako sa blíži dátum narodenia dieťaťa, Klaus a Elijah sa púšťajú do pátrania po Hayley, zatiaľ čo je Hayley sama odhodlaná urobiť všetko pre to, aby bolo jej nenarodené dieťa v bezpečí a ďaleko od čarodejníc. Francesca má stretnutie s Oliverom a Jacksonom o budúcnosti vlkolakov v New Orleans. V dôsledku prekvapujúceho útoku na Marcela a jeho alianciu upírov, Davina a Cami sa pripájajú k plánu zničiť Klausa. A nakoniec v zúfalej potrebe chrániť preňho to najdôležitejšie, Klaus urobí srdcervúce rozhodnutie.

The Vampire Diaries-5x22-Synopsis

Výbušné finále série - So následkoch nečakanej tragédie, je Damon zameraný na udržanie sa pokope, zatiaľ čo na Bonnie tlačí viac ako inokedy, aby našla spôsob ako zastaviť rozpad Druhej strany. Elena berie veci do vlastných rúk a požaduje, aby jej Liv a Luke pomohli, ale Liv odmieta spolupracovať, kým jej Caroline neposkytne nejakú osobnú motiváciu. Šerifka Forbes je zdesená, keď Markos použije násilie proti Tylerovi/Julianovi, aby preukázal, že Mystic Falls je pod kontrolou Cestovateľov. S novými informáciami od šerifky Forbes, Damon prichádza s nebezpečným plánom, ktorý sa opiera o zlomky načasovania od Jeremyho a Matta. Liv nahodí poznámku týkajúcu sa Stefana a dostane prekvapujúcu emocionálnu odozvu od Caroline. Vzhľadom na podmienky sa veci na Druhej strane zhoršujú, Bonnie má možnosť vyrovnať skóre. Nakoniec, Damonov plán spôsobí masívnu explóziu v Mystic Falls a každý je zanechaný v zmätku, ukazujú svoje hrdinstvo, obeť, úľavu a zúfalstvo.

The Originals-1x21-CZ Titulky

TVD-5x21-CZ TITULKY