piatok 31. januára 2014

TO: Klaus (new promo still)


TVD: Spoiler

Nejaký spoiler o novom veľkom zle v TVD?
Čoskoro stretneme niekoho, kto má pre Stefana a Elenu veľké plány. “Pomaly, ale isto, odhaľujeme viac o dejovej linke Cestovateľov. Zistíme, čo presne títo ľudia chcú, čo to má spoločné s dvojníckym proroctvom a čo vlastne od našich dvojníkov potrebujú,” prezradila Julie Plec. “Ku koncu série spoznáme tvár tejto skupiny, ktorú sme však ešte neobsadili.”

TVD : 5x13 Total Eclipse of the Heart (Obsah)

Vitajte na “Trpkom” plese : Dúfajúc, že pomôže ostatným preniesť sa cez nedávne traumatické udalosti, Caroline presvedčí Elenu a Bonnie, aby navštívili “Bitter Ball” (“Trpký ples”), ktorý usporadúva Whitmore College pre študentov so zlomeným srdcom. Bonnie je zaujatá študentkou menom Liv (hosťujúca hviezda Penelope Mitchell), o ktorej sa zdá, že sa zahráva s čarodejníctvom. Tyler začína mať obavy o Mattov vzťah s Nadiou. Po učinení znepokojujúceho objavu, bude mať Stefan frustrujúcu konverzáciu s Damonom a Enzom. Dr. Wes sa snaží pokračovať v jeho výskumnom projekte s pomocou od nového dobrodenca menom Sloan (hosťujúca hviezda Caitlin McHugh). Damon a Enzo, ktorý sa stále usilujú o pomstu, použijú násilie, aby prinútili Bonnie a Jeremyho, aby im pomohli, ale ich plán naberie neočakávaný a desivý obrat.

TVD: 5x12 - The Devil Inside (Playlist)

TVD: 5x13 Total Eclipse of the Heart (Promo)

PREKLAD:
Nadia: Kto je Enzo?
Štvrtok
Stefan: Zase sa hráte na starých zabijáckych kamarátov? No tak Damon, si lepší než toto.
Vražda 
Damon: Naopak, som lepší takto.
Chaos
Elena(Katharine): Čo urobia Enzo a Damon teraz?
Stefan: Vynechaj z toho môjho brata.
Všetky cesty vedú
k mŕtvemu Enzovi
Stefan: Čo ti urobím, Enzo? To bude koniec.





TVD: 5x12 - The Devil Inside (Info)

Ahojte! Tak a je tu ďalší diel The Devil Indise (5x12), ktorý televízia the CW odvysielala včera večer.

EDIT:
Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť TU.
Ang. titulky si môžete stiahnuť TU.
SK. titulky si môžete stiahnu TU


Online epizódu bez tituliek si môžete pozrieť TU( v zozname seriálov nájdite "The Vampire Diaries", keď sa Vám zobrazí video kliknite na "Close and Watch as Free User", a potom na "Start Video Now" a medzitým Vám povyskakujú reklamné okná tak si ich pozatvárajte a pozeráte)


Prajem príjemné pozeranie :)

streda 29. januára 2014

TO 1x13 - Crescent City (Promo)

PREKLAD
Klaus: Toto nie su čarodejnice, ktoré napádajú upírov. Vyhlasujú nám vojnu.
Utorok
Celeste: Nie som tu preto, aby som ťa zabila. Elijah, som tu, aby som ťa naučila niečo o tvojich chybách.
Elijah: Nie je to každý deň, čo ťa niekto žiada, aby si zradila vlastného brata.
Klaus: Smrad z čarodejníc je vo vzduchu.

TO: 1x12 - Dance Back From the Grave (Info)

Ahojte! Tak a je tu nový diel The Originals Dance Back From the Grave (1x12), ktorý televízia the CW odvysielala včera večer.

EDIT:
Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť TU.
SK Titulky si môžete stiahnuť TU. (Ďakujeme za preklad ;).
Anglické titulky si môžete stiahnuť TU.
Online epizódu si môžete pozrieť TU alebo TU.



Prajem príjemné pozeranie :).

utorok 28. januára 2014

The Originals 1x12 Producers' Preview - Dance Back from the Grave


TVD: 5x12 The Devil Inside (Webclip I.)

PREKLAD
Stefan: Kde si bol?
Damon: Len von.
Stefan: Definuj "von".
Damon: Niekto, kto strká nos do cudzích záležitostí. Oh prepáč, to bola definícia "otravného".
Stefan: Je to smiešne.
Damon: Katharinina hnijúca mŕtvola je mimo domu, zbavil som sa jej.
Stefan: Mohol by to byť dobrý problém.
Damon: O a to prečo?
Nadia: Pretože som tu pre Katharinine telo.
Damon: Máš šťastie. Nemôžeš ho mať.
Nadia: Moja matka žiadala byť pochovaná s jej rodinou v Bulharsku.
Damon: A nič mi nedáva väčšiu radosť, než odmietnuť jej sprosté želanie. 

TVD: 500 Years of Solitude (Rehash)


pondelok 27. januára 2014

TO : 1x12 - Dance Back From the Grave WEBCLIP


Preklad :
 Rebekah: Som už unavená z kontroly a tyranie nášho brata. Ak si s ním musíš byť schopný vysporiadať sa s ním.
Elijah: Vždy som od teba očakával to najhoršie, keď prišlo na Niklausa, Rebekah. Vari nechápeš, že svojím spôsobom tu vyvíja úsilie? Pozval nás späť do rodinného domu, praje si, aby sme boli opäť rodina.
Rebekah: Hej, je v dobrej nálade, ale na ako dlho? Takto to on robí, Elijah. Berie a dáva ti falošný pocit priateľstva a potom sa proti tebe obráti ako had. Pri všetkom som skončila s dýkou v hrudi. Tentokrát nie.
Elijah: Verím, že vykazuje určité príznaky pokojného prístupu a to je preňho dobrá vec. Sestrička, môžem ťa poprosiť? Ak ho nejdeš podporiť, aspoň ho neprovokuj.

TvLine: Julie Plec (Spoilers)

Predpokladáme, že Katherine čakajú rôzne šialené hry.
Julie Plec: Je to typický krok mrchy Katherine Pierce a bude sa tak správať práve kvôli svojej náture (smiech). Nedá sa byť takou tvrdou bez boja a ona bojuje. Ako už vieme, Katherine sa páči Stefan. Hneď po tom, ako si Damon a Elena priznali, že sú pripravení bojovať za svoj vzťah, Elena stratí kontrolu nad svojím telom. Katherine sa bude snažiť prísť na to, ako vymazať Damona so svojho života nadobro. Domino efekt všetkých jej skutkov však bude hrôzostrašný, tragický a záhadný. Skutočne začne ľuďom kaziť životy všetkými možnými spôsobmi.
Kto bude mať najväčšie podozrenie, že sa s Elenou niečo deje?
Julie Plec: Všetci budú v nejakom momente podozrievaví. Otázkou však je, ako dlho niekomu potrvá, kým na to príde? A keď na to prídu, koľká škoda bude napáchaná?
Ako bude reagovať Damon, ktorý bol len pred malou chvíľou Eleniným priateľom?
Julie Plec: Je pripravený ísť vpred a spraviť všetko pre to, aby si získal Elenu späť, preto zo začiatku nevie pochopiť, prečo mu nedvíha telefón (smiech). Takže ďalšia epizóda sa bude od toho vyvíjať. Damon sa však snaží dokázať Elene svoju nehynúcu a večnú lásku tak veľmi, ako sa ona (ako Katherine) snaží vymazať ho zo svojho života.
Caroline a Klaus do toho konečne skočili – avšak len vďaka Klausovmu sľubu, že sa už nikdy nevráti. Skutočne je medzi nimi koniec? Bude sa cez to Caroline vedieť preniesť?
Julie Plec: Myslím si, že obaja sa cez to prenesú, pretože sa musia vysporiadať s inými životmi a povinnosťami. Caroline Klaus vždy priťahoval, čo ju desilo… a teraz, chcela práve toto. Jednala na základe svojich najzákladnejší pudov a snažila
dostať niečo zo svojho systému. Pre Klausa je to, ako vieme, niečo, po čom vždy túžil, no má povinnosti a život, pre ktoré sa musí vrátiť do New Orleans.
A Tyler sa vrátil. Bude sa Caroline kvôli tomu trápiť?
Julie Plec: Čo je pre ostatných radostná správa, že sa Tyler vrátil domov živý a zdravý, pre Caroline je to najhoršie načasovaná vec na svete. Bude sa musieť vysporiadať s tým, že sa oddala svojim citom ku Klausovi.
V 100. epizóde sme videli zopár Pôvodných upírov. Uvidíme túto sériu ešte nejaké prechody medzi seriálmi?
Julie Plec: Nie je to niečo, čo by sme mali vopred naplánované. Keď sa niečo objaví a cítime, že by to bolo vhodné a užitočné pre postavy a nie je to nelogické, sme tomu otvorení. Nateraz s tým však nepočítame.
A čo čaká Bonnie?
Julie Plec: Začne prenikať do plánov Cestovateľov. Takisto stretneme nejaké nové čarodejnice, ktoré sa o ňu i napriek tomu, že už nedokáže čarovať, začnú zaujímať. Ako sa budeme blížiť ku koncu série, stane sa Bonnie neoddeliteľnou súčasťou nielen v záchrane seba samej a jej priateľov pred nebezpečenstvom, no aj v záchrane sveta a všetkých v ňom.

TVD : 5x11 - 500 Years Of Solitude ONLINE s CZ Tit.

TVD: 5x12 - The Devil Inside (Webclip I. Stills)

OSTATNÉ FOTOGRAFIE Z WEBCLIPU SI MOŽETE POZRIEŤ TU.



nedeľa 26. januára 2014

TVD: 5x12 The Devil Inside (Obsah)

Hľadanie lepšej cesty. Keď Enzo prinesie Damonovi príšerný darček a bude trvať na tom, aby sa zblížili vykonaním pomsty, Damon sa posnaží spraviť čestnú vec. Po tom, čo sa Matt ocitne v nepríjemnej a mätúcej konverzácii s Nadiou, rozhodne sa usporiadať párty, na ktorej sa Caroline prizná Elene s niečím ohromujúcim a bude musieť čeliť následkom svojich činov so Stefanom a Tylerom. Aaron sa bude zo všetkých síl snažiť odčiniť zločiny svojej rodiny a začať nový život. Nakoniec sa Elena zrazu ocitne v život ohrozujúcej situácii a bude mať len minúty na to, aby zistila, ako sa zachrániť.

TVD : 5x11 - 500 Years Of Solitude (Playlist)

piatok 24. januára 2014

TVD: 5x12 The Devil Inside (Promo)

PREKLAD: -Miška:)
Nadia: Keď dokončím toto kúzlo, Elena bude navždy preč a toto telo bude tvoje nadobro.
Utorok
Nadia: Som tu pre Katharinine telo.
Damon: A nedostaneš ho.
Každý
Elena(Katharine): Získala si moje telo?
chce
Stefan: Mohol by to byť dobrý problém.
jej telo
Nadia: Povedz mi, kde je?!
Elena: O môj bože.
Damon: Nedám jej telo späť a netvár sa tak, zatracene.
Stefan: Ja sa nijak netvárim, toto je môj úplne utrápený pohľad.



TVD: 5x11 - 500 Years Of Solitude (Info)

Ahojte! Tak a je tu nová epizóda Years Of Solitude (5x11), ktorú televízia the CW odvysielala včera večer.  Máte sa načo tešiť :P
EDIT:
Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť  TU
SK TITULKY SK titulky TU
 

Online epizódu bez tituliek si môžete pozrieť TU( v zozname seriálov nájdite "The Vampire Diaries", keď sa Vám zobrazí video kliknite na "Close and Watch as Free User", a potom na "Start Video Now" a medzitým Vám povyskakujú reklamné okná tak si ich pozatvárajte a pozeráte)

Ďakujem Sheene za väčšinovú časť prekladu ;)

Prajem príjemné pozeranie :)

štvrtok 23. januára 2014

TO : 1x12 - Dance Back From The Grave Obsah

Flashbacky do roku 1919 - Marcel, stále sa hnevajúc na Klausa kvôli nedávnym udalostiam, mu odmietne pomôcť, keď učiní hrôzostrašný objav. Rebekah je v pohotovosti, keď odkrýva pozostatky obete dole v dokoch a okamžite si uvedomí, že je to práca nebezpečného Warlocka z jej minulosti. Medzitým, keď dostane Elijah informácie, že Rebekah môže mať problémy on a Hayley sa vydajú, aby ju našli. V Rousseau utešuje Cami Marcela, ktorý s ňou otvorene hovorí o niektorých detailoch z jeho minulosti, ale veci sa vymknú kontrole, keď sa objaví nečakaný návštevník. Nakoniec nasleduje násilná konfrontácia, keď Klaus stretne mocné sily, ktoré majú nad ním bezkonkurenčnú výhodu.

TO : 1x11 - Aprés Moi, Le DéLuge ONLINE CZ Titulky

Oslava 100 epizódy The Vampire Diaries :)

TO: 1x12 Dance Back from the Grave (Promo)


PREKLAD:
Diego : Máme problém.
Marcel: Ďalší dvaja moji chlapci sú mŕtvy. Dobrá strela , kapitán.
Čierna mágia
Sophie: Obetavá mágia, čím viac ľudí zabijú, tým väčšiu moc získajú.
Klaus: Chcem hlavu toho, kto to urobil na tyči.
sa vracia
??? : Chcem ublížiť Klausovi Mikaelsonovi, tak ako on mne. Už som hotový, prajem si, aby som mohol zomrieť.


streda 22. januára 2014

TVD : 5x11 - 500 Years of Solitude Webclip III.


PREKLAD
Katherine: Oni tam o mne hovoria, však?
Stefan: Iba spomínajú.
Katherine: To je v poriadku. Som si istá, že si zaslúžim všetko čo povedia. Myslíš si, že mám na rukách zvráskavenú kožu?
Stefan: Myslím si, že sú v poriadku.
Katherine: Ak mi začne niekde prevísať koža, tak zober nôž a vraz mi ho priamo do krčnej tepny. Ihneď. Dobre?
Stefan: Dobre.
Katherine: Čože?
Stefan: Dokonca aj na smrteľnej posteli je to s tebou márne.
Katherine: No, ak má dievča odísť, musí to byť vo veľkom štýle, nie? A toto je určite starecká škvrna.
Stefan: To nie je starecká škvrna, Katherine

TVD : 5x11 - 500 Years Of Solitude Webclip II.


PREKLAD:
Elena: Snažila sa ma minimálne dvakrát zabiť.
Caroline: Mňa zabila.
Bonnie: Moja starká zomrela, keď sa snažila uzavrieť hrobku, v ktorej Katherine nebola.
Caroline: Tylerova vlkolačia kliatba sa spustila kvôli nej.
Matt: Potrebujeme viac alkoholu.
Michael: Do návratu The Vampire Diaries ostávajú už len 2 dni.

TVD: 5x11 - 500 Years Of Solitude (New Promo & Webclip I.)


PREKLAD:
Damon: Rozhodujem sa pre to, aby som nemusel myslieť na to, ako sa musíš cítiť zakaždým, keď sa objaví nejaký duch z mojej minulosti.
Elena: Prestaň sa chovať tak, akoby som bola dokonalá. Taktiež som spravila hrozné veci.
Damon: Prestaň ma ospravedlňovať! Nemôžem zmeniť to, kým som, ale odmietam zmeniť teba.
Stefan: Damon ťa odstrkuje, pretože sa nenávidí. Nikdy si to so mnou nevzdala, tak to nevzdaj ani s ním.
Damon: Chcem sa vrátiť späť v čase a napraviť každú jednu hroznú vec, ktorú som spravil, ale nejde to.
Klaus: Ahoj, Caroline.
Caroline: Klaus. Spravila som niečo zlé.
Damon: V hĺbke svojej duše si to musíš užívať.


PREKLAD
Elena: Čo to všetko je?
Caroline: Toto sú tvoje rozchodové raňajky.
Elena: Čo?
Jeremy: Damon dal Elene kopačky.
Matt: Prečo?
Jeremy: Nemám tušenia.
Matt: Kto strávi 2 roky túžením po dievčati, aby ju potom nechal?
Damon: Ja vás počujem, hlupáci.
Bonnie: Takže to je všetko? Len tak to vzdáš?
Caroline: Mala by. Veď predsa povedal: “Som zlý. Som pre teba zlý a rozhodol som sa, že ťa nechám odísť.”
Elena: Ty si si zapamätala môj rozchod?
Caroline: Samozrejme. Vypi to.

TO 1x10 - The Casket Girls ONLINE CZ Titulky

TO : 1x11 - Apres Moi, Le Deluge (Info)

Ahojte! Tak a je tu  nový diel The Originals Apres Moi, Le Deluge (1x11), ktorý televízia the CW odvysielala včera.

Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť TU.

Sk Titulky si môžete stiahnuť  TU .


utorok 21. januára 2014

TVD: 5x11 - 500 Years Of Solitude (Short Sneak Peek III.)

PREKLAD: -Miška:)
Damon: Vymenujte najhoršiu vec, ktorú Vám Katharine Pierce urobila.
Jeremmy: Dala ma nakŕmiť Silasovi a umrel som. Potom ma prinútila nabúrať moje auto do stĺpu a nechala ma umrieť, znova.

nedeľa 19. januára 2014

TVD: 5x11 - 500 Years Of Solitude (Short Sneak Peek)

PREKLAD: -Miška:)
Caroline: Bonnie Benet?! Počkať, vy dva ste..? O môj bože, vie Elena, že jej mladší brat ..?
Jeremy: Nie..

štvrtok 16. januára 2014

TO: 1x11 Après Moi, Le Déluge (Webclip I.)


TO: 1x11 Après Moi, Le Déluge (Promo)

PREKLAD: -Miška:)
Utorok
Davina: Nevedia čo je so mnou.
Elijah: Má príliš veľa sily, ktorú nevie zvládnuť.
Davina: Choď preč!
Klaus: Čarodejnice sú  ..
Jediné ktoré silnejú
Sophie: Trhá jej to srdce, a porazí nás to s tým.
Každý zaplatí
Klaus: Nezobral som si toto mesto, aby som videl ako horí do základov.
Rebekah: Uvedomuješ si, že jej budeš musieť podrezať hrdlo.
Davina: Nie
Marcel: Nedotkneš sa jej!
Hayley: Táto rodina je komplikovanejšia každou sekundou.

streda 15. januára 2014

TO : 1x10 - The Casket Girls (Info)

Ahojte! Tak a je tu konečne po prestávke nový diel The Casket Girls (1x10), ktorý televízia the CW odvysielala včera.

Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť TU.
Ang. titulky si môžete stiahnuť TU.
Online epizódu bez tituliek si môžete pozreiť TU
Slovenské titulky si môžete stiahnuť TU. (by: Sheena - Ďakujeme:)



Prajem príjemné pozeranie :).

nedeľa 12. januára 2014

sobota 11. januára 2014

Celebrity Beach Bowl 2014

Nina Dobrev (Elena/Katharine/Amara) a Ian Somerhalder (Damon) sa aj tento rok zúčastnia na futbalovom zápase medzi celebritami v New Yorku. Na internet už pridali aj plagát tejto akcie, na ktorej si môžete pozrieť rozdelenie tímov. Nina a Ian nehrajú v rovnakom tíme.

The CW : Winners