nedeľa 29. decembra 2013

Just Jared - Kat Graham

V The Vampire Diaries sme videli mnoho prekvapivých vzťahov za posledných 5 sérií, ale zatiaľ sme ešte nepreskúmali možnosti Bamona - Damon a Bonnie. A ukázalo sa, že The Vampire Diaries hviezda Kat Graham je fanúšičkou Bamona.
Keď sa Just Jared spýtal 24-ročnej herečky s kým by chcela mať sexi scénu, tak Kat odpovedala:,,S Ianom Somerhalderom," .
Dodala: ,,Všetci si povedia, že je to preto, že je sexi. Ale je to vlastne preto, že pracujeme rovnakým spôsobom s (učiteľkou herectva) Ivannou Chubuck a myslím, že ako herci by sme mali urobiť niečo zaujímavejšie. To je jediný dôvod."
Damon a Bonnie vždy mali sporné názory...on je upír, ona je čarodejnica - sú predurčený k tomu, aby sa nenávideli. Ale v priebehu sérii si obaja prešli cez to, aby sa chceli vidieť navzájom mŕtvy až k pomáhaniu si, aby prežili . V tejto sérii Damon zašiel do rôznych extrémov, aby dostal Bonnie späť z druhej strany. Samozrejme, že to urobil pre Elenu, ale je to pokrok, však?
V knižných sériách The Vampire Diaries, Damon a Bonnie zdieľajú veľmi hlboké spojenie, takže je ľahké pochopiť, prečo fanúšikovia Bamona tak silno veria v teno vzťah. A keďže sa Stefan dostal tak blízko ku Caroline, myslíme si, že je čas, aby si Damon našiel svojho najlepšieho priateľa (prepáč Ric) a Bonnie sa javí ako najlepší výber. Jej racionálna a pokojná povaha by sa dokonale hodila k Damonovému iracionálnemu a výbušnému správaniu. Hej, hovorí sa, že protiklady sa priťahujú, však?


sobota 28. decembra 2013

Spoilers

Rozišiel sa Damon s Elenou nadobro? A znamená to, že sa nám obnovil milostný trojuholník?
 Ich vzťah nie je ukončený! “Nenazvala by som to zrovna obnovením trojuholníka,” hovorí výkonná producentka Caroline Dries. “Seriál je dobrý v tom, že v ňom nejde len o unáhlené rozhodnutia, vďaka ktorým zrazu človek prestane toho druhého milovať.
Damon a Elena k sebe cítia hlboko zakorenenú lásku, čomu sa nedá len tak otočiť chrbtom. Elena bude Damona milovať stále, či sa budú hádať alebo rozchádzať. V nasledujúcich epizódach ich však čaká obrovská prekážka, ktorá je väčšia ako nejaké hádky.”
Čo čaká Bonnie, keď je teraz kotvou pre Druhú stranu?
 Veľké problémy, prezrádza výkonná producentka Caroline Dries. “Súčasťou jej osobnosti je teraz to, že musí niesť tento kríž,” hovorí Caroline. I keď to zatiaľ vyzerá tak, že prechod každej nadprirodzenej bytosti zvláda dobre, títo nečakaní návštevníci pre ňu “môžu začať byť problémom.” Aj vzťah bývalej čarodejnice s Jeremym bude čeliť istým prekážkam. “Žiadny vzťah v tomto seriáli nie je v bezpečí. Čaká ich zopár prekážok.”

spoileri pre 100 epizódu
Prechádzka životom Kateriny Petrovej
 Ian Somerhalder pre Alloy Entertainment prezradil: “Je to skutočne dynamická epizóda – stane sa v nej toho skutočne veľa. Zistíme v nej o Katherine mnoho nových vecí a myslím si, že Elena, Damon aj Stefan budú mať odlišné názory, ako sa s ňou vysporiadať. Damon ju chce mŕtvu, pretože mu spôsobila veľmi veľa bolesti.” Vzhľadom k tomu, že sa bude táto epizóda točiť okolo Katherine – a všetkých jej hriechov a priestupkov – môžeme očakávať jeden alebo dva flashbacky? Dúfajme, pretože jedno vieme na isto – nikto nenosí hodvábne spodničky lepšie ako Lady Pierce!
Elena Augustiniánskym upírom
 Nemajte strach, slečna Gilbertová je v bezpečí… zatiaľ. Caroline Dries sa vyjadrila, že “bolo naozaj zložité vizuálne rozpovedať tento príbeh, avšak diváci mohli vidieť, že po tom, ako injekčná striekačka padla na zem, bola stále plná, takže je Elena v bezpečí.”
Pripravte sa na nádherné stretnutie
“Myslím si, že ak vás tento seriál baví a milujete postavy – či už minulé alebo súčasné – naozaj by ste si mali zaobstarať vreckovky,” varoval Paul Wesley. “Povedal by som, že najväčšou vecou bude, že uvidíme krásne stretnutie. Viac už nepoviem.” Ale my áno! Michael Trevino vyzradil, že sa “bude možno objavovať mnoho tvárí z minulosti” a že “skvelí scenáristi prišli na to, ako napasovať všetkých do jednej epizódy a stále zachovať zmysel príbehu.” Podľa Stevena R. McQueena uvidíme “je
dnu konkrétnu scénu, ktorú bolo zábavné nakrúcať, pretože len zriedkavo pracujeme všetci v jeden deň a práve tento deň bol vyhradený na nakrúcanie jednej scény.”
O rozchode Deleny
“Vtipné je, že 100. epizóda začína na druhý deň po tom, ako sa to stalo. Uvidíme, ako sa s tým obaja vyrovnávajú. Bude to zábavný začiatok epizódy,” prezradila Caroline Dries a dodala, že sa “pozrieme bližšie na túto hádku, tento rozchod a Damon dostane bratskú radu, ktorá ho navedie správnym smerom.”
Beremy zažije vo vzťahu napätie
 Bonnie a Jeremy síce strávili posledné týždne vášnivo, avšak ako každá šialene zamilovaná dvojica v seriály, zažijú pár prekážok. “Bonnie bude skúšaná ako kotva. Zatiaľ vyzerajú vo vzťahu štastní, no v ďalších epizódach ich bude ohrozovať niekto tretí,” hovorí Caroline Dries. “Dôvodom, pre ktorý sa v minulosti rozišli, bolo to, že Jeremy podviedol Bonnie s Annou, no nikdy tento problém podrobne nevyriešili. Rozišli sa, obaja umreli a teraz sú opäť spolu, takže pocity neistoty budú v ich vzťahu pretrvávať.”
Potenciálny milostný vzťah pre Matta Donovana?
 Caroline Dries prezradila zopár zaujímavých náznakov o budúcnosti nášho modrookého krásavca. “Matt je voľný, takže je tu vždy tá možnosť, avšak teraz sa rozvíja určitý vzťah medzi ním a Nadiou. Jeho náznak sme videli už v premiérovej epizóde a teraz sa k nemu opäť vrátime. Je to medzi nimi veľmi komplikované, pretože Matt má veľké srdce a je človekom, zatiaľ čo Nadia má jasný plán a pokiaľ by ho mala raniť alebo zradiť, nezaváha a spraví to.”
Záhadný pán Enzo sa vracia
 Našťastie tohto okúzľujúceho, tmavovlasého krásavca budeme vídať aj v nasledujúcich epizódach. Podľa Caroline Dries “bude diablom na Damonovom pleci.”
Caroline spraví obrovské rozhodnutie
 Týka sa to návštevy New Orleans a toho, aby jej Klaus ukázal svet? Caroline Dries opäť prezrádza: “V 100. epizóde sa Carolinina dejová linka rozvinie, pretože sa bude musieť pre niečo rozhodnúť a toto rozhodnutie ju bude sprevádzať po 2 epizódy. Viac naozaj prezradiť nemôžem, pretože je to zábavné prekvapenie.”
Zdravíme, Smrťka

“Smrť klope v 100. epizóde na okno, no neprezradím, či bude úspešná a ani o koho pôjde,” hovorí Caroline Dries. Keďže sa 5.11 volá “500 Years Of Solitude”, povedzme krátku motlidbu za Katherine Pierce. Kto vie, či prijme Nadiinu ponuku a prevtelí sa do niekoho iného…

pondelok 23. decembra 2013

Krásne sviatky prajeme :)

Šťastné a Veselé Vianoce, plno darčekov pod vianočným stromčekom a ešte krajší a úspešný Nový rok 2014 Vám želá celý tím vampire-diaries-eu.blogspot.sk ... Suzy , Miška a FireAngel :) .


Dúfame, že sa Vám páči naša stránka, naše príspevky, naše titulky, že nám prepáčite ak občas nestíhame :) a ostanete nám verní aj naďalej ... 


Tak Merry Christmas fanúšikovia The Vampire Diaries :-*



-Suzy :) 

sobota 14. decembra 2013

TVD : 5x10 - Fifty Shades Of Greyson ONLINE CZ/SK TITULKY



SK TITULKY od vampire-diaries-eu.blogspot.sk    - Suzy :) Ďakujem všetkým, čo prekladali..

TVD 5x11 - 500 Years of Solitude The 100th episode (Promo)

PREKLAD: -Miška:)
Utorok 23. januára
Stefan: Zomiera. Nemyslím si, že prežije zbytok dňa. 
Damon: Čo bola tá najhoršia vec, ktorú Vám Katharine urobila? 
Pome si pripiť na slávu jej bolestivej smrti.
Stá epizóda
Jeremmy: Dala ma nakŕmiť Silasovi a zomrel som.
Damon: Chudáčik ...
Je to Katharinine posledné volanie
Katharine: Hovoria o mne, však?
Stefan: Nie, len budeš vážne chýbať.
Elena: Snažila sa ma aspoň dva krát zabiť.
Caroline: Zabila ma.
Katharine: Upss.

piatok 13. decembra 2013

Spoilers

Nejaké správy o Klausovej návšteve v Mystic Falls?
Stane sa tak začiatkom roku 2014. A nepôjde na výlet sám.

Nejaká pikoška o The Vampire Diaries?
Dve informácie sú pravdivé. Jedna nie je. 
V ďalších epizodach: 
1) Nastane veľký koniec vzťahu 
2) Fanúšikmi obľúbená postava sa s nami nadobro rozlúči 
3) Niekto zažije náhlu zmenu vo svojom tele

spoiler: Dynamika medzi Katherine a Elenou bude oveľa zložitejšia (ak je to vôbec možné).



TVD 5x10 (Playlist)

TVD: 5x10 - Fifty Shades Of Greyson (INFO)

Ahojte! Tak a je tu nová epizóda Fifty Shades of Greyson (5x10), ktorú televízia the CW odvysielala včera večer.

Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť TU(avi).
Epizódu so SK titulkami si môžete stiahnuť TU.
SK Titulky s korekciou si môžete stiahnuť TU.


Online epizódu bez tituliek si môžete pozrieť TU( v zozname seriálov nájdite "The Vampire Diaries", keď sa Vám zobrazí video kliknite na "Close and Watch as Free User", a potom na "Start Video Now" a medzitým Vám povyskakujú reklamné okná tak si ich pozatvárajte a pozeráte)

Prajem príjemné pozeranie :).


streda 11. decembra 2013

TVD 5x10 Fifty Shades of Grayson (Webclip 2)

PREKLAD: Miška:)
Dr. Wes: Objekt 83182 je pri vedomí.
Elena: Kde som to?
Dr. Wes: Prečo? Zdá sa ti to tu povedomé?
Elena: Čo je to za vec? Čo mi to robíte?
Dr. Wes:  Dialýza krvi. Odpočitávam za 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4...

sobota 7. decembra 2013

TVD : 5x10 - Fifty Shades Of Greyson WEBCLIP I.

Preklad: -Suzy :)
Katherine : Nepočujem Ťa počítať...
Matt : 3..4..5..6..Dobrý pokus.
Katherine : Dobrý pokus ? Bolo to hrozné, Matt. No tak, platím Ťa za to, aby si mi pomohol byť opäť sexy. Je to to najmenej, čo sa dá urobiť, aby som zabránila smrti na tak dlho, ako to bude možné.
Matt : Hej, akoby som toto ešte nezažil.
Katherine : Čo si hovoril ?? Nie, vážne, nepočula som Ťa. O môj Bože začínam byť hluchá. Zaˇ´cinam byť hluchá ! Celé moje telo sa rozpadáva ! Nemôžem dýchať, nemožem dýchať. Vodu, podaj mi vodu !
Matt : Dýchaj zhlboka. Ak tak veľmi nechceš zomrieť, prečo nepožiadaš upíra, aby Ťa premenil ?
Katherine : Už som to skúšala, zakaždým, keď vypijem upírsku krv moje telo ju odmietne.

piatok 6. decembra 2013

TVD : 5x09 - The Cell ONLINE CZ Titulky

TVD: Songlist


TO : 1x09 - Reigning Pain In New Orleans ONLINE CZ Titulky


 Viem, že trochu neskoro, ospravedlňujem sa..všetky ONLINE epizódy nájdete v sekcii "Epizódy Originals" , 
-Suzy :)

TVD 5x10 Fifty Shades of Grayson PROMO


PREKLAD: -Miška:)
Dr.Wes: Aaron?
Stefan: Nie tak celkom... rozhodujem sa, ako ho idem zabiť.
Dr. Wes: Dotkneš sa ho a už nikdy Elenu neuvidíš.
Damon: Elena?
Keď skrížiš cestu upírovi
Dr. Wes: Enzo, ty a Damon máte veľa toho doháňať.
vrátia sa, aby ťa pohrýzli
Stefan: Nepokúšaj ma!

TVD: 5x09 - The Cell INFO

Ahojte! Tak a je tu nová epizóda The Cell (5x09), ktorú televízia the CW odvysielala včera večer. 

Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť TU (mp4)
Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť TU(avi)

EDIT:

SK/CZ Titulky SK titulky TU (už aj s korekciou)
 

Online epizódu bez tituliek si môžete pozrieť TU( v zozname seriálov nájdite "The Vampire Diaries", keď sa Vám zobrazí video kliknite na "Close and Watch as Free User", a potom na "Start Video Now" a medzitým Vám povyskakujú reklamné okná tak si ich pozatvárajte a pozeráte)

Ďakujem Sheene za pomoc z titulkami a za ich korekciu ;)

Prajem príjemné pozeranie :)

streda 4. decembra 2013

TO : 1x09 - Reigning Pain in New Orleans

Ahojte, včera televízia CW odvysielala osmu časť prvej série teraz už samostatného seriálu "The Originals" (TO). 

Epizódu bez tituliek si môžete stiahnuť TU

Epizódu s SK titulkami si môžete stiahnuť TU

Online epizódu bez tituliek si môžete pozrieť TU (  v zozname seriálov nájdite "The Originals", keď sa Vám zobrazí video kliknite na "Close and Watch as Free User", a potom na "Start Video Now" a medzitým Vám povyskakujú reklamné okná tak si ich pozatvárajte :) a pozeráte )

Ďakujem Sheene za preklad :)

pondelok 2. decembra 2013

Rozpis epizód

The Vampire Diaries
Epizóda 9 - The Cell - 5.december 2013

Epizóda 10 - Fifty Shades of Grayson - 12.december 2013
Epizóda 11 - 500 years of Solitude - 23. január 2014







The Originals
Epizóda 9 - Reigning Pain in New Orleans - 3.december 2013
Epizóda 10 - The Casket Girls - 14.január 2014
Epizóda 11 - Après Moi, Le Dé luge - 21.január 2014

"The Vampire Diaries" Who Said It Edition


nedeľa 1. decembra 2013

TVD: Spoilers

Máte pre mňa nejaký TVD spoiler?
Potom, ako bola Damonova Augustínska minulosť odhalená, uvidíme v 9. epizóde “skutočne skvelé flashbacky”, prezrádza Ian Somerhalder (Damon), ktorý tieto zábery opisuje ako “brutálne” a “šialené”. Sú také strašné, že dokonca aj Nina Dobrev (Elena/Katherine/Amara) mala problém ich dopozerať! “Bolo to nechutné,” opisuje scény. “Nemám také veci rada a bolo hrozné sa na to pozerať. Pravdepodobne si budem musieť zakryť oči, keď to budem pozerať v TV.”
Nejaký spoiler týkajúci sa Damonových flashbackov?
Okrem toho, že uvidíme Damona v 50-tych rokoch, koženej bunde a podobne? Nuž, po tom, ako na ňom Dr. Maxfield vykoná určité testy, spomenie si na časy, kedy doňho pichali ihly. Takisto sa stretneme aj s jedným človekom z rodiny Salvatorovcov, ktorého sme už veľmi dlho nevideli.